Med Veneto siger Lyngby Glas Saluti

Saluti betyder skål på italiensk, og for mange er Venedig indbegrebet af Italien, når det er bedst. Den smukke by med gondoler i gaderne ligger i regionen Veneto, der blandt andet også er kendt for gode vine – og som nu har givet navn til en serie eksklusive vinglas fra Lyngby Glas.

Foto: Lyngby Glas

Veneto byder på masser af attraktioner. Fra stor naturskønhed i Dolomitterne og de betagende Eugane-bjerge til byer som Venedig og Verona. Regionen er også en berømt for vine som fx den boblende Prosecco og den røde Valpolicella, hvor Amarone er storebror og Ripasso er lillebror.

Elegant enkelhed

Den nye Veneto-series vinglas er naturligvis lige så elegante som egnens mange delikate vine – og byder på et smukt glas til enhver lejlighed.

Hvidvinsglasset rummer 48 cl og er perfekt til fx en Veneto-hvidvin, som typisk er lavet på Pinot blanc- eller Pinot Grigo-druer. Det lige så smagfulde rødvinsglas klæder enhver god rødvin og rummer 54 cl. 

Fra Bourgogne til bobler

Veneto-serien byder også på et champagneglas, som understøtter boblerne i alt fra Champagne og Crément til Asti og Prosecco. Glasset rummer 36 cl, mens seriens store, flotte bourgogneglas rummer hele 77 cl.

Veneto tilfører et luksuriøst strejf af italiensk elegance til borddækningen. Uanset om man vil forkæle de nære venner med en lækker, intim middag eller dækker op til det store, overdådige efterårsbal.

Mere fra...

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Mærk sommersuset med HOLM

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Solidt bud på en moderne klassiker

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023