Mepals Mio er et sikkert hit

Mange forældre har nok selv haft en Mepal madkasse som fast følgesvend i folkeskoletiden. Mepal er nemlig en klassiker, som både i look og materialer er lig med bæredygtig holdbarhed.

Mepal Mio.

Kopper, børneglas og madskeer til familiens yngste madører. Begyndertallerkener med ske samt bestik og service med motiver af giraffer, næsehorn, Mickey Mouse og kaninen Miffy. Kollektionen Mepal Mio byder på det hele – men er uden BPA (Bisphenol A). Kemikaliet BPA er ellers typisk blevet brugt i plastikbeholdere til mad og drikke, som fx vandflasker og madkasser, men med Mepal Mio kan alle forældre og bedsteforældre trygt servere for familiens mindste.

Lærerig selvstændighed

Kan selv! Vil selv! De fleste forældre kender uden tvivl de situationer, hvor deres lille grønært sætter ind med en vilje af stål. Til tider kan det sætte tålmodigheden på prøve. Men de innovative Mepal Mio-produkter er udviklet til lige netop guldklumper med gejst og gør det lettere for de helt små at være selvstændige – så de hurtigere lærer at drikke og spise uden hjælp.

Første skridt på vejen kunne fx være en drypfri tudkop fra Mio. Den er læk- og drypfri og kan vendes på hovedet og siden uden at lække. Den har to tude, så der ikke er en rigtig eller forkert side – og så har den en helt særlig detalje: Tudene er nemlig så korte som mulige, og det sikrer en sundere mund- og tandudvikling.

Farverig funktionalitet

De innovative produkter er desuden udviklet med henblik på at være hygiejniske, og tallerkener med skridsikker bund, lille vægt og høj kant gør det nemt for små grønærter at spise selv. Og nemt for deres forældre at give en hjælpende hånd, hvis det alligevel skulle blive nødvendigt.

At spise er en sanseoplevelse. Mepal Mio skærper de yngste familiemedlemmers sanser med sine farverige motiver, og gør det nemt og sikkert at være mor og far. Kollektionen tåler nemlig både opvaskemaskine og mikrobølgeovn, den er på alle måder velegnet til kontakt med fødevarer – og så er den holdbar nok til at være fundament for masser af uforglemmelige øjeblikke.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023