Mere ’nordisk minimalisme’ bliver det ikke

Villa Collection Denmark introducerer dette efterår en række on-trend småmøbler, der emmer af skønhed og simplicitet og gør det langt nemmere for dig at indrette på få kvadratmeter

Sidebord og vægreol.

Sæsonens nok mest iøjnefaldende nyheder fra designbrandet Villa Collection er uden tvivl de lyse, minimalistiske småmøbler i klassisk egetræ, der ubesværet passer ind i de fleste rum, men dog er særligt velegnede, hvis man ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med. Med et eksklusivt sidebord og en elegant vægreol smelter Villa Collection på allersmukkeste vis form og funktion sammen og hylder det nordiske hjem med en klædelig tidløshed.

Begge møbler er produceret i FSC-certificeret amerikansk eg fra landsbyen Smyrna i staten New York og har et meget luksuriøst look. Vægreolens design gør den ideel til at ’udstille’ bøger og magasiner på, og den kan vel nærmest placeres overalt, mens sidebordet er ekstra oplagt i entreen. Alligevel er det kun fantasien, der sætter grænser! Stil en rustik krukke eller vase på sidebordet med friske eller tørrede blomster i og gem nøglerne væk i skuffen.

Find Villa Collection på https://www.villacollectiondenmark.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Vægreol L 30 B 47 H 170 cm DKK 1.499,00

Sidebord L 30 B 40 H 80 cm DKK 1.399,00

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023