Mere ’nordisk minimalisme’ bliver det ikke

Villa Collection Denmark introducerer dette efterår en række on-trend småmøbler, der emmer af skønhed og simplicitet og gør det langt nemmere for dig at indrette på få kvadratmeter

Sidebord og vægreol.

Sæsonens nok mest iøjnefaldende nyheder fra designbrandet Villa Collection er uden tvivl de lyse, minimalistiske småmøbler i klassisk egetræ, der ubesværet passer ind i de fleste rum, men dog er særligt velegnede, hvis man ikke har mange kvadratmeter at gøre godt med. Med et eksklusivt sidebord og en elegant vægreol smelter Villa Collection på allersmukkeste vis form og funktion sammen og hylder det nordiske hjem med en klædelig tidløshed.

Begge møbler er produceret i FSC-certificeret amerikansk eg fra landsbyen Smyrna i staten New York og har et meget luksuriøst look. Vægreolens design gør den ideel til at ’udstille’ bøger og magasiner på, og den kan vel nærmest placeres overalt, mens sidebordet er ekstra oplagt i entreen. Alligevel er det kun fantasien, der sætter grænser! Stil en rustik krukke eller vase på sidebordet med friske eller tørrede blomster i og gem nøglerne væk i skuffen.

Find Villa Collection på https://www.villacollectiondenmark.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Vægreol L 30 B 47 H 170 cm DKK 1.499,00

Sidebord L 30 B 40 H 80 cm DKK 1.399,00

Mere fra...

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023