Messe: Skandinavisk stil er mere end stilrene former

Den ottende februar genåbner Stockholm Furniture & Light Fair genåbner dørene til februar med temaet "BEing Scandinavian", der udforsker det typisk skandinaviske ud over de sædvanlige konventioner.

PR-foto..

Efter to års pause åbner Stockholm Furniture & Light Fair igen dørene for besøgende fra hele verden. Det sker 8. februar, hvor holdet bag messen har taget en tur rundt i det redaktionelle indhold på messen for at fremhæve og hylde det skandinaviske på alle platforme.

“Skandinaverne er verdenskendte for ligestilling, innovation og en pillet æstetik, men her er også meget sort, og en mørk humor og åbenhjertighed, der ofte glemmes. Vi vil gerne udforske den side i årets tema BEing Scandinavian og derfor bad vi designeren Martin Bergström om at lave årets inspirationsudstilling. Det han skaber, bevæger sig altid ud over det accepterede", siger Sanna Gebeyehu, concept and product owner for Stockholm Furniture & Light Fair og Design Week.

Martin Bergström er multikunstner og designer, kendt for sine karakteristiske og håndlavede mønstre inden for mode, boligindretning og tekstiler.

“Da jeg blev bedt om at lave inspirationsudstillingen til Stockholm Furniture & Light Fair, stod jeg midt i en sump i en nationalpark uden for Stockholm. Jeg er ofte i den slags miljø så det var ikke mærkeligt i sig selv, men det blev et oplagt udgangspunkt for samarbejdet. Jeg vil skabe en mærkelig og poetisk verden, et sted for eftertanke i grænselandet mellem dag og nat. I Finland findes der et særligt ord for denne tilstand; Kaamos. Det er selve kanten af mørket, lige før det vender og lyset kommer frem”, siger Martin Bergström.

Inspirationsudstillingen BEing Scandinavian placeres midt i indgangspladsen, hvilket betyder, at det første alle besøgende og udstillere vil opleve, er en fortolkning af det typisk skandinaviske. Her vil der være plads til møder, refleksion og inspiration. Den prisvindende kok Sami Tallberg er desuden inviteret til at fortolke BEing Scandinavian gennem en vegansk menu serveret i udstillingenscaféen.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023