Messe: Skandinavisk stil er mere end stilrene former

Den ottende februar genåbner Stockholm Furniture & Light Fair genåbner dørene til februar med temaet "BEing Scandinavian", der udforsker det typisk skandinaviske ud over de sædvanlige konventioner.

PR-foto..

Efter to års pause åbner Stockholm Furniture & Light Fair igen dørene for besøgende fra hele verden. Det sker 8. februar, hvor holdet bag messen har taget en tur rundt i det redaktionelle indhold på messen for at fremhæve og hylde det skandinaviske på alle platforme.

“Skandinaverne er verdenskendte for ligestilling, innovation og en pillet æstetik, men her er også meget sort, og en mørk humor og åbenhjertighed, der ofte glemmes. Vi vil gerne udforske den side i årets tema BEing Scandinavian og derfor bad vi designeren Martin Bergström om at lave årets inspirationsudstilling. Det han skaber, bevæger sig altid ud over det accepterede", siger Sanna Gebeyehu, concept and product owner for Stockholm Furniture & Light Fair og Design Week.

Martin Bergström er multikunstner og designer, kendt for sine karakteristiske og håndlavede mønstre inden for mode, boligindretning og tekstiler.

“Da jeg blev bedt om at lave inspirationsudstillingen til Stockholm Furniture & Light Fair, stod jeg midt i en sump i en nationalpark uden for Stockholm. Jeg er ofte i den slags miljø så det var ikke mærkeligt i sig selv, men det blev et oplagt udgangspunkt for samarbejdet. Jeg vil skabe en mærkelig og poetisk verden, et sted for eftertanke i grænselandet mellem dag og nat. I Finland findes der et særligt ord for denne tilstand; Kaamos. Det er selve kanten af mørket, lige før det vender og lyset kommer frem”, siger Martin Bergström.

Inspirationsudstillingen BEing Scandinavian placeres midt i indgangspladsen, hvilket betyder, at det første alle besøgende og udstillere vil opleve, er en fortolkning af det typisk skandinaviske. Her vil der være plads til møder, refleksion og inspiration. Den prisvindende kok Sami Tallberg er desuden inviteret til at fortolke BEing Scandinavian gennem en vegansk menu serveret i udstillingenscaféen.

- HCL

Relateret indhold

18.07.2024Designbase.dk

Amazon: Kom med på en rejse på en platform i vækst

18.07.2024Designbase.dk

Nye global platform for cirkulær økonomi

15.07.2024Designbase.dk

Markant færre unge frem mod 2040

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

10.07.2024Designbase.dk

Hver 3. elev stopper indenfor 5 år

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023