Mette Ditmer Design opruster

Design- og interiørbrandet sætter fokus på salg og vækst med ansættelse af ny CCO.

Pressebillede: Mette Ditmer Design.

Mette Ditmer kan med sit designbrand i år fejre 25-års jubilæum og året skydes godt i gang med tiltrædelsen af en kommerciel direktør og fokus på vækst.

”Efter licenssamarbejdet med Rikki Tikki Company A/S, der gik konkurs ultimo november 2017, har vi brugt vores ressourcer på at genetablere vores egen Mette Ditmer Design-organisation, udvide kollektionen med nye produktområder, og styrke brandet med en strammere politik omkring vores distributionskanaler, samtidig med at vi har etableret egen B2C webshop, hvor Mette Ditmer universet kan opleves i sin helhed. Det har kostet, men vi kan se og mærke, at strategien har været rigtig,” udtaler Mette Ditmer.

Mette Ditmer og Poul Riberholt..

Tiden er så nu kommet til at opruste på salgssiden, og det gøres med ansættelsen af Poul Riberholt som kommerciel direktør. Poul kommer senest fra en stilling som salgsdirektør i Society of Lifestyle (tidlig. House Doctor Group), og med tidligere erfaringer fra lignende stillinger i bl.a. IDEmøbler/ILVA samt Euromaster.

”Jeg har gennem årene fulgt virksomheden, og har altid været tiltrukket af Mettes design-stil samt de stærke værdier og DNA, der ligger i Mette Ditmer brandet” udtaler Poul og fortsætter: ”Der ligger et stort internationalt potentiale, både i og udenfor Europa, og jeg ser frem til, sammen med Claus og Mette og resten af teamet, at starte på denne vækstrejse”.

Første stop på rejsen vil være Ambiente messen den 7.-11. februar, hvor Poul sammen med resten af holdet, glæder sig til at hilse på nye og gamle kunder.

Fremadrettet vil Mette Ditmer selv have primært fokus på at udvikle kollektionen med nye produkttyper indenfor boligaccessories og -interiør til alle hjemmets rum.

www.metteditmer.dk

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023