Moderne nostalgi fra Södahl

Med sengesættet Nordic har Södahl som altid fokus på ansvarlighed og behovet for, at vi passer på miljøet, kloden og hinanden. Det lækre, satinvævede sengetøj i 100% økologisk bomuld er ren forkælelse, som minder os om de lyse, nordiske sommernætter.

Nordic sengelinned.

Afslappet sommerhusstemning med masser af tid. Med sine dejlige, dæmpede farver i flotte kombinationer vækker Nordics stribede, lækre look lyse og glade minder. Sengesættet giver en umiddelbar ro og et naturligt velvære, som understreges af Södahls træfsikre mix af stor komfort og super høj kvalitet.

Smukke striber

Det karakteristiske design og de smukke farver giver Nordic et afslappet, men også romantisk og let nostalgisk udtryk – med en skøn, moderne kant i detaljer, materialer og udførelse.

De klassiske striber bringer tankerne på sommerliv i danske sommerhuse, norske skovhytter og ødegårde i den svenske skærgård, og designet passer perfekt til den skandinaviske indretning – med en afslappet stil, der skaber ro for både øjet og sjælen.

Nordiske farver

Det nye, 100% økologiske sengelinned fra Södahl er både GOTS-certificeret og STANDARD 100 by OEKO TEX®. Det fås i farverne Nordic Sky Blue, Nordic Ash og Nordic Olive. Både dynebetrækket, som måler 140 x 200 cm, og pudebetrækket med målene 60 x 63 cm lukkes med en praktisk lynlås. 

Det luksuriøst glatte og silkebløde satinvævede sengetøj er ensbetydende med lækker komfort, som understøtter det rolige look og giver en sund nattesøvn. Forårsnat efter forårsnat.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023