Når mere er mere

Med karakteristiske Rudolfer, skævt smilende engle, stjerner og svaner er Medusas nye, overdådige julekollektion et farverigt mekka af kringlede, kreative juleophæng og finurligt bordpynt, der leder tankerne mod barndommens legende juleglæde

For Rie og Maj-Britt Bidstrup, duoen bag Medusa, er julen et af årets absolutte højdepunkter, og det er nærmest blevet en kreativ kunstform for dem at pynte juletræet og få det til at stråle af personlighed og originalitet. For hvert år kommer der derfor også flere og flere unikke, legesyge ophæng og figurer til. De får udtrykket til at leve og skaber sammen et fantastisk farverigt juleunivers, hvor man aldrig kan få for mange Rudolfer!

Med Medusa-klassiske juletræsophæng i polyresin som ’Alma’-englen og ’Sally’-svanen overfor elegante ’Starlight’-stjerner og ’Mr. & Mrs. Golden Rudolf’ i metal er der noget for enhver smag, og alt kan selvfølgelig mikses på kryds og på tværs for et gennemført look. Prikken over i’et er naturligvis ’Wish Upon a Star’-topstjernen, der kan alt det og mere til, som en eventyrlig julestjerne skal kunne.

Gå på opdagelse i de mange nyheder, find inspiration til juletræspyntningen og fuldend feststemningen med julesokker til decembers små overraskelser, engleklemmer og - stik til juledekorationerne, lysestager som ’Annie’ og ’Alma’ og ’Driving Home for Christmas’-figuren, der gør sig godt på julebordet.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023