Ny bestyrelse i Danske Kunsthåndværkere og Designere

Et ungt blik og et nyt perspektiv

Møbeldesigner Kasper Kyster er en af de nye bestyrelsesmedlemmer i Danske Kunsthåndværkere og Designere. Foto: Enok Holsegård

To nye medlemmer i Danske Kunsthåndværkere og Designeres bestyrelsen skal bidrage til retningen for fremtiden og samtidig knytte bånd mellem bestyrelsen og nye, unge medlemmer.

“Med den nye besætning glæder vi os til at få det unge blik og perspektiv på, hvilken retning foreningen skal gå i fremtiden for også at være relevant for den kommende generation af danske kunsthåndværkere og designere”, fortæller forperson for Danske Kunsthåndværkere og Designere Hanne Brøbech Sønnichsen i en pressemeddelelse.

De nye medlemmer er møbeldesigner Kasper Kyster (f. 1994) og keramiker Sara Mirkhani (f. 1995). Kasper Kyster blev færdiguddannet fra Det Kongelige Akademi, og modtog samme år 15 juni Fondens Hæderspris. Han blev derudover kåret som årets talent ved Bo Bedre Design Award. Kasper Kyster er desuden medstifter af udstillingsplatformen Ukurant, som er præmieret ved Statens Kunstfond og derudover kåret som årets udstilling under 3daysofdesign. Til juni udstiller Kasper Kyster på 3daysofdesign med udstillingen Crafting Plastic i Officinet.

Keramiker Sara Mirkhani. Foto: Kirstine Autze

Sara Mirkhani dimitterede fra Det Kongelige Akademi i 2021, og har udstillet i Officinet og på CLAY Keramikmuseum, Bornholms Kunstmuseum og Bygning A.

Mange kulturbestyrelser efterlyser flere aktive, yngre medlemmer, som vil bidrage til at sætte dagsordenen. Og det er særligt i forhold til tematikker som digitalisering, bæredygtighed og diversitet, at de unge medlemmer kan gøre en forskel, skriver Danske Kunsthåndværkere og Designere i pressemeddelelsen. 

Udover Kasper Kyster og Sara Mirkhani består bestyrelsen af keramikerne Signe Fensholt og Nina lund, tekstilformgiver Hanne Brøbech Sønnichsen, glasformgiver Sia Mai og glaskunstner Mette Kolberg.

IDL

Relateret indhold

19.04.2024Designbase.dk

Virksomheder står alene med udfordrede lærlinge

19.04.2024Designbase.dk

Gratis klimarapportering er nu standard for store events i Bella Center

16.04.2024Lübech Living ApS

Sponseret

Den populære og unikke Ania vase

15.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke lanterner med karakter fra Villa Collection Denmark

15.04.2024Designbase.dk

Keramisk popkultur

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024Designbase.dk

Fire makrotrends for de kommende år

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023