Ny CEO hos Rosendahl Design Group

Ejer og direktør Henrik Rosendahl tiltræder som bestyrelsesformand, og overdrager posten som CEO til erfaren profil.

Pressebillede: Rosendahl Design Group.

Den 9. marts får Rosendahl Design Group ny ledelse. Tidligere direktør Henrik Rosendahl overdrager posten til Mette Maix, der har stor CEO-erfaring indenfor consumer products og detail, hvor hun gennem de sidste 25 år har bestredet topstillinger i SuperBrugsen, Føtex og Flying Tiger. Hun har siden august 2019 sidet i Rosendahl Design Groups bestyrelse.

Ny tid kræver nye måder at gøre tingene på

Den danske consumer product- og detailbranche har de seneste år været udfordret af nonforbrugerisme, økonomisk ustabilitet, klimaudfordringer og krav om digital tilstedeværelse, lyder det i en pressemeddelelse fra Rosendahl Design Group.

Henrik Rosendahl sætter sig på formandsposten i bestyrelsen og gør plads til ny CEO i Rosendahl Design Group. Pressebillede: Rosendahl Design Group..

”Vi er nu i en fase, hvor der skal skabes større synergi mellem vores mærker. Vi afsætter designprodukter til en dansk og international detailhandel i stor forandring. Det kræver nye måder at gøre tingene på,” siger den 48-årige afgående direktør til Finans.

I pressemeddelelsen uddyber Henrik Rosendahl: ”På trods af en stabil vækst gennem årene har jeg identificeret nogle udfordringer for virksomheden, som kræver handling. Derfor har jeg udpeget Mette Maix, der har årelang erfaring fra en række danske og internationale detailvirksomheder, som ny CEO. Personligt ser jeg frem til at blive bestyrelsesformand for Rosendahl Design Group, hvor mit store kendskab til virksomheden og dens værdier fortsat skal skabe rammen om mit arbejde”.

Mette Maix har stået i spidsen for flere succesfulde transformationer i detailbranchen. Den erfaring skal hun nu trække på, når hun i tæt samarbejde med Henrik Rosendahl, skal drive det danske designhus gennem en udfordret tid og løfte virksomheden til næste udviklingstrin.   

”Det er med stolthed, at jeg har takket ja til rollen som CEO for Rosendahl Design Group. Jeg ser frem til det gode samarbejde med Henrik og organisationen, som jeg det seneste halve år er kommet til at kende rigtig godt. Vi er et godt match både værdimæssigt og professionelt, og jeg ser frem til i fællesskab at sikre en stærk synergi mellem vores ni brands samtidig med, at vi udvikler og fornyer os. Det og meget mere skal ruste Rosendahl Design Group til fremtiden”, udtaler Mette Maix.

Rosendahl blev etableret i 1984 af Erik Rosendahl. Henrik Rosendahl overtog virksonheden i 2005. Rosendahl Design Group repræsenterer ni brands, herunder Rosendahl, Kay Bojesen, Lyngby Porcelæn, Bjørn Wiinblad, Juna, Holmegaard og Kähler.

www.rosendahldesigngroup.dk

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

03.06.2024Designbase.dk

Sygdom i forbindelse med ferie: Disse regler gælder

31.05.2024Treyd AB

Sponseret

6 måder du kan drage fordel af at bruge Treyd til at finansiere leverandørfakturaer

31.05.2024Designbase.dk

Spar penge: Sådan forhandles en lavere pris på betalingskortaftalen

30.05.2024Designbase.dk

Ny strategi skal styrke væksten i hele landet

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023