Ny CEO hos Rosendahl Design Group

Ejer og direktør Henrik Rosendahl tiltræder som bestyrelsesformand, og overdrager posten som CEO til erfaren profil.

Pressebillede: Rosendahl Design Group.

Den 9. marts får Rosendahl Design Group ny ledelse. Tidligere direktør Henrik Rosendahl overdrager posten til Mette Maix, der har stor CEO-erfaring indenfor consumer products og detail, hvor hun gennem de sidste 25 år har bestredet topstillinger i SuperBrugsen, Føtex og Flying Tiger. Hun har siden august 2019 sidet i Rosendahl Design Groups bestyrelse.

Ny tid kræver nye måder at gøre tingene på

Den danske consumer product- og detailbranche har de seneste år været udfordret af nonforbrugerisme, økonomisk ustabilitet, klimaudfordringer og krav om digital tilstedeværelse, lyder det i en pressemeddelelse fra Rosendahl Design Group.

Henrik Rosendahl sætter sig på formandsposten i bestyrelsen og gør plads til ny CEO i Rosendahl Design Group. Pressebillede: Rosendahl Design Group..

”Vi er nu i en fase, hvor der skal skabes større synergi mellem vores mærker. Vi afsætter designprodukter til en dansk og international detailhandel i stor forandring. Det kræver nye måder at gøre tingene på,” siger den 48-årige afgående direktør til Finans.

I pressemeddelelsen uddyber Henrik Rosendahl: ”På trods af en stabil vækst gennem årene har jeg identificeret nogle udfordringer for virksomheden, som kræver handling. Derfor har jeg udpeget Mette Maix, der har årelang erfaring fra en række danske og internationale detailvirksomheder, som ny CEO. Personligt ser jeg frem til at blive bestyrelsesformand for Rosendahl Design Group, hvor mit store kendskab til virksomheden og dens værdier fortsat skal skabe rammen om mit arbejde”.

Mette Maix har stået i spidsen for flere succesfulde transformationer i detailbranchen. Den erfaring skal hun nu trække på, når hun i tæt samarbejde med Henrik Rosendahl, skal drive det danske designhus gennem en udfordret tid og løfte virksomheden til næste udviklingstrin.   

”Det er med stolthed, at jeg har takket ja til rollen som CEO for Rosendahl Design Group. Jeg ser frem til det gode samarbejde med Henrik og organisationen, som jeg det seneste halve år er kommet til at kende rigtig godt. Vi er et godt match både værdimæssigt og professionelt, og jeg ser frem til i fællesskab at sikre en stærk synergi mellem vores ni brands samtidig med, at vi udvikler og fornyer os. Det og meget mere skal ruste Rosendahl Design Group til fremtiden”, udtaler Mette Maix.

Rosendahl blev etableret i 1984 af Erik Rosendahl. Henrik Rosendahl overtog virksonheden i 2005. Rosendahl Design Group repræsenterer ni brands, herunder Rosendahl, Kay Bojesen, Lyngby Porcelæn, Bjørn Wiinblad, Juna, Holmegaard og Kähler.

www.rosendahldesigngroup.dk

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023