Ny dansk auktionsplatform ser dagens lys

Den 1. marts gik auktionsplatformen AnotherAuction i luften. Ideen bag sitet er at både private og virksomheder skal kunne sælge deres produkter, nye og vintage, på en helt ny online markedsplads.

Teamet bag AnotherAuction. Foto: AnotherAuction

"AnotherAuction er bygget op omkring online auktioner, men sitet er ikke blot en handelsplatform; det er en nyfortolkning af, hvordan vi handler online. Vi har udviklet en række funktioner, hvor auktioner er mere end blot en metode til at erhverve eller sælge varer. Man kan sige, at vi fusionerer auktioner med både outlets og mere traditionelle markedspladser," siger medejer af AnotherAuction Ulrik Windfeld i en pressemeddelelse.

AnotherAuction har allerede indgået aftaler med danske interiørbrands som Auping, Mossroom, Interieur & Design og PLEASE WAIT to be SEATED, der fremover kan benytte sitet til at sælge f.eks. udstillingsmodeller eller andre produkter, der normalt kun forhandles i deres fysiske butikker.

"Normalt benytter vi os af Premium forhandlerpartnere til at sælge vores designprodukter. Men ofte sker det, at vi skal bruge en salgskanal med en relevant køberskare til noget som ikke masseproduceres, et unika eller varer, som kun findes i meget begrænset antal. Det kunne f.eks. være et polstret siddemøbel i en tekstil, som ikke er en af vores standarder, men produceret i præsentationsøjemed. Og her glæder vi os over, at AnotherAuction med en effektiv og gennemskuelig salgsproces samt en dygtig kundeservice, kan gøre både salgs- og købsoplevelsen til noget særligt", forklarer Peter Mahler, PLEASE WAIT to be SEATED.

På sitet er alle auktioner solgt eller gratis og handelssalæret er på ti procent. 

Besøg AnotherAuction her.

IDL

Relateret indhold

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

10.05.2024Designbase.dk

Takt har underskud for femte år i træk

08.04.2024Designbase.dk

Nyt AI-værktøj kan indrette forbrugerens med IKEA-møbler

22.03.2024Designbase.dk

Nyt produkt skal kunne erstatte læder i tekstilproduktionen

11.03.2024Designbase.dk

Light + Building i samarbejde med amerikanske LightFair

08.03.2024Designbase.dk

Ny dansk auktionsplatform ser dagens lys

07.03.2024Designbase.dk

ILVA introducerer 5 års garanti med tilbagevirkende kraft

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023