Chic Antique skaber forårsfornemmelser...

Drøm dig frem til lange, lyse sommernætter med den nye SPRING/SUMMER 2018 kollektion i forårets smukke pastelfarver.

Vi er ikke i tvivl - årets skønneste tekande kan du finde hos Chic Antique. Psst... der findes tekopper i samme serie med dobbeltvægget glas! .

Den nye skønne SPRING/SUMMER 2018 kollektion fra Chic Antique tager dig med på en vidunderlig rejse igennem dejlige minder og leder tankerne hen på lyse, lune forårsdage. Kollektionen byder blandt andet på flotte havemøbler i bambus, masser af nye romantiske lanterner og nye smukke vintage møbler. Du finder de skønneste mønstre, farver og former i den nye glasserie, blandt tekstilerne og i udvalget af lækkert haveinteriør. Vi bliver helt forårsforelskede af de skønne pasteller, der er et must-have i den kommende sæson.

Desuden ser skønne vintage møbler dagens lys, deriblandt en flot sofa med fletryg, et rustikt spisebord med krydsben og et væld af smukke småmøbler. Kom med på en rejse igennem skønne minder om dejlige forårsdage og lune sommeraftener…

Vi er stolte over at kunne præsentere den nye, smukke SS18 kollektion Spring Memories!

Når de første anemoner titter frem og bøgen springer ud, ved du med sikkerhed, at foråret endelig er her – og det er den nye kollektion fra Chic Antique også! Kollektionen består af smukke og dekorative nyheder til inde og ude i skønne douche pasteller. 

19.06.2019Chic Antique

Sponseret

De skønneste efterårs nuancer fra Chic Antique

14.12.2018Chic Antique

Sponseret

Chic Antique skaber plads til at dagdrømme

24.09.2018Chic Antique

Sponseret

Ren julemagi fra Chic Antique

15.06.2018Chic Antique

Sponseret

Rustic Romance - ny AW18 kollektion fra Chic Antique

04.01.2018Chic Antique

Sponseret

Chic Antique skaber forårsfornemmelser...

24.09.2017Chic Antique

Sponseret

Nye franske delikatesser

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023