Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Luigi Bormioli introducerer en ny æra af elegance med glasserien Jazz. Inspireret af den populære Art deco-stil, tilføjer den nye serie et raffinement til sommerens fester og sammenkomster.

Foto: F&H

Jazz-seriens design er en hyldest til Art deco-periodens stramme linjer, geometriske former og symmetriske mønstre. Hvert glas fremviser dekadente, ribbede designs, der ikke blot er en fryd for øjet, men også løfter drikkeoplevelsen til et sublimt niveau. Det ribbede mønster tilføjer en behagelig tekstur, mens de præcise linjer og elegante symmetrier skaber en visuel dybde, der gør hvert glas til et lille mesterværk.

Jazz-serien byder på et bredt udvalg af glas, der tilføjer et strejf af glamour til sommerens festligheder. Vælg mellem et cocktailglas/Spritzglas på 55 cl, et cocktailglas Negroni på 28 cl, et vandglas/whiskyglas på 35 cl og en champagneskål på 30 cl. 

Denne artikel er del af et tema:

Tema: Det smukt dækkede bord

Smukt design, funktionalitet, nye tendenser og spændende farver forenes på Det smukt dækkede bord. Her kan der dækkes op med rå keramik, pastelfarvede fine tallerkener og glas i genbrugsmateriale, for det handler om at skabe et personligt udtryk – i butikkerne og i boligen, hvor alt fra tallerkener og glas står med bestik og tekstiler og spændende designelementer som vaser, lysestager med mere, der kan stå som kronen på værket. Men med på det smukt dækkede bord hører også funktionelle og æstetiske serveringsfade, skåle og tilbehør.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023