Nye drinksglas taler til alle sanser

ROCKS indtager festen med alt, hvad du behøver til din after dinner drink eller et tjekket cocktailparty.

ROCKS indtager festen med alt, hvad du behøver til din after dinner drink eller et tjekket cocktailparty. Det tæller også en serie af krystalglas i nyt skarpt design til de mest populære drinkstyper – skabt til at hæve både smagen, synet og lyden af din drink.

En god drink er mere end spiritus, mineralvand og frugt i kreative udskæringer. Det er et øjebliks nydelse, der appellerer til alle sanser. Din sjus smager bare bedre i et Lowball glas, og nydelsen ved en longdrink forlænges, når den serveres i det obligatoriske highball. Derfor introducerer Zone Denmark nu en serie af drinksglas i et nyt, skarpslebent design under navnet ROCKS.

Glassene er designet af Mavro & Lefevre og fremstillet i blyfrit miljøkrystal. De har en helt enkel konisk form, der på en gang giver glassene karakter og efterlader plads til styling af din drink.

Fire af dem har en massiv bund med en lille forhøjning – et designmæssigt greb, der både giver en behagelig tyngde i hånden og får glassene til at svæve optisk på bordet. To andre står på en slank fod, så yndlingsbobler og -cocktails får et sofistikeret løft. Og alle vil tilføre lidt ekstra god smag til både drinks og boligindretning.

Design: Mavro//Lefevre

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023