Nye lyspunkter fra Villa Collection Denmark

Er man typen, der ikke bare flyder med strømmen, men stiller krav om høj funktionalitet pakket ind i stilrent design, så er HAV fra Villa Collection Denmark en af forårets gode nyheder.

LED-lanternen gør sig godt både inden- og udendørs – og fås endda med indbygget højttaler.

Skarpt skandinavisk design og stensikker funktionalitet. Med sine enkle linjer og varme lys er HAV indbegrebet af både stil og hygge, som man nemt og bekvemt kan flytte rundt på og tage med sig. Lanternen skaber masser af atmosfære i både stuens hyggekrog og til sommerens havefester.

Lyden af lys

Som krusninger på havet tegner rillerne nederst på HAV et diskret mønster, som flugter flot med resten af lampens enkle, men trendy design, der er skabt i samarbejde med Design Studio Swift Creative i Aarhus.

HAV-lanternen fås som en trådløs 5 eller 10 Watt Bluetooth-højttaler, der let sluttes til en smartphone. Til genopladning medfølger et 1,5 m usb-kabel, og 4-7 timers opladning giver 6-8 timers funktionstid. Lanternen kan bruges som lampe uden lyd, som højttaler uden lys eller som begge dele på samme tid. 

Varm loungestemning

Som lanternehøjttaleren giver HAV loungelampen et varmt, hvidt lys, og begge lamper er også IP44 godkendt til udendørs brug. Loungelampen og lanternehøjtaleren findes i to størrelser. Den mindste har en diameter på 17 cm og er 23 cn høj, mens den store har en diameter på 21 cm og er 31,5 cm høj.

Den trådløse loungelanterne har fjernbetjening, og til genopladning følger et 1,5 m usb-kabel, hvor 4-6 timers opladning giver 8-10 timers funktionstid. Lanternerne er sikre hits til både pool parties og grillfester.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023