Nye, smukke stemninger fra Södahl

En overflod af bløde puder giver en utrolig luksuriøs fornemmelse og kan samtidig underbygge så forskellige stemninger som tilbagelænet hygge, kølig elegance eller farverig livsglæde. Nu tilføjer Södahl en stribe nyheder til sit sortiment af lækre puder.

Södahl puder.

Bænken i entréen, hjørnet i flydersofaen eller sengen i soveværelset. Puder i høj kvalitet med et elegant, farverigt eller råt look pynter overalt – og understøtter samtidig komforten. Det ved man hos Södahl, som fejrer foråret med at sende en flok lækre puder i moderne design på markedet.

Bløde former

Med puder kan man formgive et rum eller en hyggekrog. Formgive en underliggende stemning. Det handler om farver og faconer, om design og detaljer – og så naturligvis også om materialer i høj kvalitet.

Benjamina-puden har det hele. Puden i 100% bomuld måler 50 x 50 cm og fås nu også i de smukke nordiskinspirerede farver Walnut og Indigo. Det delikate, nærmest håndmalede udtryk med blade i fine organiske former giver et let retro-look – i et næsten grafisk design.

Tidens trend er tern

Grafisk hele vejen igennem er puderne i serien Graphic, som nu også fås i en lækker, naturlig beige farve. Puden måler 45 x 45 cm og er i 100 % bomuld, som også de trendy Check-puder.

Checkered betyder ternet, og netop nu er pudernes ternede look super moderne. Som den beige Graphic-farve er de nye Check-farver Grey, Khaki og Clay inspireret af naturen. Check-puderne måler 50 x 50 cm – og sætter som alle Södahls puder en høj standard for både design og komfort.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023