Nye, stærke Common-varianter fra Södahl

Common er Södahls økologiske basic dessin, og med sin enkelhed giver Common sengelinned ro for øjet og hjælper dermed en sund nattesøvn godt på vej.

Common sengesæt.

Nu udvider Södahl den populære Common sengesæts-serie med yderligere tre smukke, dæmpede farver, som ikke kalder på opmærksomhed, men blot tilfører en skøn stemning af velvære og overskud i soveværelset.

Common-seriens styrke ligger i det enkle, elegante design og den stærke renforcé-vævning, som er en vævning af bomuldsstoffer i høj kvalitet. Som hele Common sengesæts-serien lever også de tre nye varianter op til Södahls fokus på klima og miljø: De er naturligvis produceret af 100 % økologisk bomuld og i henhold til GOTS, som er den mest ambitiøse økologiske standard inden for tekstiler.

God og bæredygtig samvittighed

Det stilfulde design, den slidstærke kvalitet samt det økologiske fokus er imidlertid ikke de eneste årsager til, at forbrugeren med Common sengelinned kan føle sig solidt pakket ind – i lækkert, blødt bomuld og, lige så vigtigt, i god samvittighed.

Den populære Common-serie indeholder nemlig også andre produkter end sengelinned, og seriens shopper er syet af overskuddet fra produktionen af Södahls sengesæt i økologisk bomuld. På den måde udnytter brandet rester fra produktionen, reducerer spild og sætter to streger under sin bevidsthed om bæredygtighed.

Afdæmpet elegance

De tre nye farvevarianter hedder Linen Blue, Tea Green og Beige. Alle blender de perfekt ind i Common-seriens elegant afdæmpede look, som er med til at give soveværelset en rolig og velafbalanceret atmosfære.

De nye Common sengesæt findes i varianterne 140 x 200 cm samt 140 x 220 cm, og den diskrete lukning med lynlås i både dyne- og pudebetræk kombinerer funktionalitet med høj komfort. Med andre ord har Södahl med Common designet endnu engang skabt skønne rammer for en sund søvn.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023