Nyhed, der kaster stemningsfulde stråler, lige hvor du har lyst

Zone Denmark lancerer nu FIREFLY – en stilsikker lanterne-serie, der er klar til at sprede stemning på altaner og terrasser. Lanternerne er lette at flytte rundt på og en smuk måde at forlænge aftenen udendørs, uanset om du foretrækker skæret fra LED- eller stearinlys.

Zone Denmark FIREFLY. Foto: F&H

Lad dine favoritspots blive til lyskunst i mørket

FIREFLY lanternen med LED-lys er er udført i pulverlakeret aluminium, der gør den vejrbestandig. Den er 30 cm høj og har en rund top, der kan vippes. Det gør det let at sætte spot på udvalgte områder af haven eller hjemmet. Sætter du en lille serie på række på terrassen, kan du fx lave lyskunst op ad væggen. En anden mulighed er at sætte spot på et træ, en plante eller en skulptur, som du holder særligt af.  Endelig kan lyskeglen naturligvis peges nedad og skabe et mere traditionelt lanterne-look til oplysning af fx dit havebord. Takket være det skjulte håndtag, der kan vippes op, er lanternen dejligt mobil. 

Levende lys

FIRELY-serien byder også på godt nyt til alle, der elsker skæret fra stearinlys. Lanternerne findes i en variant med glassider, så du kan holde flammen tændt på levende bloklys. De findes i to højder, hhv. 25 og 35 cm, og er udført i pulverlakeret elektrogalvaniseret stål, der kan modstå både regn og sol. Når du vil sætte et nyt lys i, er det let at løfte topstykket let af ved at vippe den lille silikonestrop op, der sidder på toppen af låget. Efter lyset er skiftet, kan den lægges ned igen.  

Zone Firefly. Foto: F&H

Hilsen til en svunden tid

Zone Denmarks mangeårige samarbejdspartner MAVRO// LEFÈVRE står bag FIREFLY-serien. Der er på én gang noget moderne, men samtidig nostalgisk over udtrykket. Det skyldes inspirationen, der er hentet flere hundrede år tilbage, hvor datidens vogtere gik gennem byerne i tusmørket med lanterner i hænderne. De integrerede håndtag og den cylinderformede krop, er en kærlig hilsen til de gamle vogtere. Vælg mellem farverne Black og Soft Grey.

FIREFLY-lanternerne Zone Denmark forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner samt  design- og livsstilsbutikker. Hent mere information om produkter eller nærmeste forhandler hos Zone Denmark på tlf. +45 89 28 13 00.

Se mere her

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023