Nyhed der ruller stilsikkert frem

Nyheden A-Cocktail Trolley fra Zone Denmark er et multimøbel med format. Som en lækker hjemmebar i et hjørne af stuen eller til ekstra opbevaring i køkkenet. Stilen er stram, mulighederne mange.

A-Cocktail Trolley.

Pulverlakeret og omstillingsparat

Godt design kan du kende på, at du får lyst til at tage det i brug, så snart du ser det. Med A-Cocktail Trolley står de gode ideer i kø. Det fine bord i pulverlakeret metal har et hav af anvendelsesmuligheder.

De to plateauer samt den tilhørende løse bakke gør bordet oplagt som hjemmebar. Flaskerne kan stå på nederste niveau, mens du mikser drinks på førstesalen. Men A-Cocktail Trolley kan lige så fint få plads i stuen i selskab med en lampe, en smuk plante og dine yndlingsbøger. Kontor og teenage-værelse er også bud på relevante placeringer.

Let at flytte, let at holde af

Møbler med flere anvendelsesmuligheder har det med at blive favoritter. Med tiden ændrer dine behov sig nemlig, og måske gør din indretningsstil også. Det smarte er, at A-Cocktail Trolley kan rulle med. For dens designmæssigt enkle udtryk gør den til en ven af hjemmet langt ud i fremtiden.

Fås i farverne Black og Soft Grey.

Mere fra...

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke serveringer fra Villa Collection Denmark

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Komfortabel kvalitet fra Södahl

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Essensen af kvalitet fra HOLM

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Iskolde fristelser fra Blomsterbergs

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023