Nyhed der ruller stilsikkert frem

Nyheden A-Cocktail Trolley fra Zone Denmark er et multimøbel med format. Som en lækker hjemmebar i et hjørne af stuen eller til ekstra opbevaring i køkkenet. Stilen er stram, mulighederne mange.

A-Cocktail Trolley.

Pulverlakeret og omstillingsparat

Godt design kan du kende på, at du får lyst til at tage det i brug, så snart du ser det. Med A-Cocktail Trolley står de gode ideer i kø. Det fine bord i pulverlakeret metal har et hav af anvendelsesmuligheder.

De to plateauer samt den tilhørende løse bakke gør bordet oplagt som hjemmebar. Flaskerne kan stå på nederste niveau, mens du mikser drinks på førstesalen. Men A-Cocktail Trolley kan lige så fint få plads i stuen i selskab med en lampe, en smuk plante og dine yndlingsbøger. Kontor og teenage-værelse er også bud på relevante placeringer.

Let at flytte, let at holde af

Møbler med flere anvendelsesmuligheder har det med at blive favoritter. Med tiden ændrer dine behov sig nemlig, og måske gør din indretningsstil også. Det smarte er, at A-Cocktail Trolley kan rulle med. For dens designmæssigt enkle udtryk gør den til en ven af hjemmet langt ud i fremtiden.

Fås i farverne Black og Soft Grey.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023