Nyheder krydret med kvalitet fra Morsø

Efterårsnyhederne fra Morsø byder på elegante køkkenredskaber til salt, peber og krydderier. Og så er der nyt i den eksklusive Foresta-serie af elegant køkkengrej udformet i smagfuldt design og kvalitetsmaterialerne rustfrit stål og FSC®-certificeret egetræ.

Foto: F&H Group

På italiensk betyder Foresta skov, og stærkt egetræ er også omdrejningspunktet for Foresta-serien, der nu lancerer et ostesæt med tre knive – som perfekt tilbehør til osteanretningen. Sættet fås i en flot gaveæske, der indeholder instruktion til behandling af det smukke egetræ.

Krydderi på tilværelsen

Med den nye keramiske CrushGrind® kværn bliver det nemmere end nogensinde at få lidt krydderi på tilværelsen. Peberkværnen, som er designet af Jacob Wagner Studio-Morsø, er nemlig udviklet til at kunne kværne både peber og alle andre slags tørrede krydderier og krydderurter.

Det er nemt at indstille kværnen, så man får den ønskede finhed og fulde aroma. Peberkværnen er udført i FSC®-certificeret egetræ, har en diameter på 6,5 cm og er 29 cm høj. Der er 25 års garanti på de keramiske dele.

Smukt supplement

Som supplement til peberkværnen har Jacob Wagner Studio-Morsø designet det dekorative salt og peber-strøsæt Kit samt et flot saltkar med låg. Begge dele er ligeledes udført i FSC®-certificeret egetræ og kan bruges både i køkkenet og på spisebordet – og saltkarret også til krydderier og krydderurter.

Karret har en diameter på 10 cm, er 5 cm højt og låget passer perfekt som holder til peberkværnen. Salt og peber-strøsættet er 7 cm højt og er ligesom ostesættet, peberkværnen og saltkarret et elegant udtryk for Morsøs høje kvalitet i design og materialer.

Trædelene på varerne er FSC®-certificeret egetræ (FSC-C166612).

Foto: F&H Group

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023