Nyt designsamarbejde sætter fokus på bæredygtighed

Med en bæredygtig, GOTS-certificeret tekstilserie, der meget passende har fået navnet ’ORGANIC’, slår gastronomiuniverset BITZ sig sammen med Södahl denne sæson og leverer en vidunderlig vifte af viskestykker, duge, servietter og meget, meget mere!

Serien smelter Södahls økologiske kvalitetsmaterialer sammen med BITZ’ legesyge, karakteristiske farvetilgang, og ethvert produkt kan derfor også kombineres på kryds og tværs – præcis som det populære stentøj.

Med grundfarver som ’cream’, ’grey’, ’rose’ og ’olive’ og kontrastfulde pipingbånd som ’amber’ og ’black’ komplementerer den stilrene serie begge designverdner og kan i særdelshed ses som en naturlig forlængelse af BITZ’ allerede eksisterende sortiment, der nu giver endnu mere liv til både køkkenet og bordet.

’ORGANIC’ er alt i alt en kærlighedserklæring til bæredygtighed – en bestræbelse på at blive og gøre det bedre, og derfor er der også minimal emballage og indpakning involveret.

Find ’ORGANIC’-serien online på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023