Nyt designsamarbejde sætter fokus på bæredygtighed

Med en bæredygtig, GOTS-certificeret tekstilserie, der meget passende har fået navnet ’ORGANIC’, slår gastronomiuniverset BITZ sig sammen med Södahl denne sæson og leverer en vidunderlig vifte af viskestykker, duge, servietter og meget, meget mere!

Serien smelter Södahls økologiske kvalitetsmaterialer sammen med BITZ’ legesyge, karakteristiske farvetilgang, og ethvert produkt kan derfor også kombineres på kryds og tværs – præcis som det populære stentøj.

Med grundfarver som ’cream’, ’grey’, ’rose’ og ’olive’ og kontrastfulde pipingbånd som ’amber’ og ’black’ komplementerer den stilrene serie begge designverdner og kan i særdelshed ses som en naturlig forlængelse af BITZ’ allerede eksisterende sortiment, der nu giver endnu mere liv til både køkkenet og bordet.

’ORGANIC’ er alt i alt en kærlighedserklæring til bæredygtighed – en bestræbelse på at blive og gøre det bedre, og derfor er der også minimal emballage og indpakning involveret.

Find ’ORGANIC’-serien online på www.bitzshop.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023