Nyt designunivers i Bredgade

Dansk møbelvirksomhed har åbnet showroom ved Odd Fellow palæet i København.

Brdr. Krüger og Nuuras nye showroom i Bredgade ved Odd Fellow Palæet. Pressefoto: Nuura, fotograf Michael Rygaard..

I historiske rammer på Bredgade 28, lige ved indgangen til Odd Fellow Palæet, har Brdr. Krüger åbnet showroom med Nuura som belysningspartner.

Det nye showroom er skabt med designoplevelser af høj håndværksmæssig kvalitet, som de to brands håber, vil inspirere de besøgende. Det er et oplagt match mellem to brands, der begge er specialister indenfor hver deres område.

”Vi er et gammelt firma, men vi er også nye på nogle måder. Vi laver møbler i eget navn og vi har haft et behov for at vise vores møbler uden for værkstedet i Værløse, hvor vi selv laver alt i træ. Vi har været så superheldige at få lov til at være i disse smukke rammer i Bredgade, der emmer af historie og klassiske værdier. Så det tog os ikke mange minutter at sige ja tak og derefter kom så spørgsmålet om, hvordan kan vi så udfolde den historie, vi har og de møbler, vi har”, lød det fra Jonas Krüger torsdag morgen til åbningen af det nye showroom.

Belysningspartner

Det unge brand Nuura er belysningspartner på det nye showroom og det vil sige, at deres lamper både er med for at sikre en flot og professionel belysning af og på møblerne, men lokalet fungerer på samme tid også som showroom for Nuuras lamper og belysningsløsninger.  

"Hos Nuura ønsker vi at sprede lys og glæde, og vi har hele tiden ønsket at skabe et magisk univers for omverdenen. Da Brdr. Krüger spurgte os, om vi ville være belysningspartnere i deres showroom, skulle der derfor ikke meget betænkningstid til. Selvom Brdr. Krüger på mange måder adskiller sig fra Nuura, så er der alligevel mange lighedspunkter; herunder håndværk og kvalitet. Og så elsker vi tanken om at give en fuldendt designoplevelse til de besøgende der kommer forbi.", siger Nadia Lassen, CEO, Nuura.

Respektfuld istandsættelse

Lokalet har tidligere huset en antikvitetsforhandler og området emmer af historie. Det har derfor været vigtigt at istandsætte lokalerne med respekt for historien og omgivelserne. Opgaven om at iscenesætte showroomet vandt det unge designteam, Bunn Studio. De har valgt materialer og farver, som komplimenterer omgivelserne og fremhæver nogle af de smukke gamle detaljer ved lokalet, f.eks. de unikke stukrosetter ved loftet. Et gemt vindue er blevet genskabt, så Odd Fellow Palæets smukke arkitektur bliver trukket ind i lokalerne og skaber et unikt samspil mellem møbler, lamper og kunst fra Farshad Farzankia. For at skabe en varm stemning, har Bunn Studio fået fremstillet smukke gardiner fra &Drape i 100% genanvendt polyester fra Kvadrat og derigennem skabt oplevelseszoner, som skal inspirere besøgende

”Vi er gået efter et look, der er lidt mere monolitisk i farvetemaet, og som spiller flot sammen med møblerne i træ. En vigtig ting, har været at opdele lokalet i nogle zoner, så folk kan forholde sig til hvilke rum møblerne, skal bruges i, eksempelvis en fornem spisestue med elementer til bordet, der er med som æstetiske objekter. Vi arbejder meget med at dyrke forbindelsen mellem det praktiske og det æstetiske”, fortalte Marcus Hannibal fra Bunn Studio til åbningen.

Showroomet har åbent mandag til fredag fra 10.00-17.30 og lørdag fra 10.00-15.00

www.brdr-kruger.com

www.nuura.com

Relateret indhold

18.07.2024Designbase.dk

Amazon: Kom med på en rejse på en platform i vækst

18.07.2024Designbase.dk

Nye global platform for cirkulær økonomi

15.07.2024Designbase.dk

Markant færre unge frem mod 2040

12.07.2024Designbase.dk

Ny analyse om ældre på job

10.07.2024Designbase.dk

Hver 3. elev stopper indenfor 5 år

08.07.2024Designbase.dk

Falske kopibutikker skyder op online

08.07.2024Designbase.dk

Sådan bliver virksomhedens glemte IT-produkter et aktiv

05.07.2024Designbase.dk

Nu bliver det lettere at generationsskifte

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days rykker til Formland

Udstilling viser cirkulære løsninger indenfor møbler og interiør

Dato

17.08.2024

Sted

Messecenter Herning

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Oslo Design Fair
Messe
Mødested - design, arkitektur og håndværk

Oslo Design Fair er en effektiv handels- og netværksarena for deltagere fra hele verden.

Dato

28.08.2024

Sted

Messeveien 8, 2004 Lillestrøm

Copyright 2023