Nyt sengetøjsbrand

Brandet hedder byNORD og fokuserer på sengetøj og interiør til soveværelset. Med de bedste materialer, nedtonede farver og et afslappet look vil brandet dække behovet for sengetøj, som giver en fornemmelse af luksuriøs komfort.

PR-foto..

Den luksuriøse komfort er rettesnoren for byNORD, som nu føjes til porteføljen af brands under Society of Lifestyle. Det kommer ovenpå et år, hvor den Ikast-baserede virksomhed har måttet tænke nyt, hvor alle i højere grad har været proaktive, og hvor virksomheden står stærkere end nogensinde. 

”Det har været et år, hvor alle vores ansatte i høj grad har vist, at de er omstillingsparate og innovative. Et år, hvor virksomheden hver måned har leveret meget positive resultater, hvilket har været over al forventning. Samtidig med ovenstående har vi kunnet fordybe os i at lancere et nyt brand og fuldende vores univers med byNORD. Vi tror på, at vi med disse designs, materialer som økologisk bomuld, unikt emballagekoncept og en høj thread count rammer ind i noget helt rigtigt. Og det til fornuftige priser, når man ser på den høje kvalitet”, siger Martin Skov Hansen, direktør for Society of Lifestyle. 

Alt sengetøj er lavet af 100 procent økologisk og OEKO–TEX® Standard 100 certificeret bomuld med en klassisk percale–vævning. Materialer, vævninger og farver skaber sammen et roligt soveværelsesmiljø og giver det bedste udgangspunkt for at starte dagen fredfuld og veludhvilet. byNORD lanceres i butikkerne fra august.

- HCL

Artikler

02.10.2023|Designbase.dk

Ti års forrygende fristelser

02.10.2023|Designbase.dk

Skal din virksomhed være cirkulær?

02.10.2023|Designbase.dk

Det betyder den nye ”emballagelov”

29.09.2023|Designbase.dk

Bløde køkkenfristelser

28.09.2023|Designbase.dk

Ny undersøgelse viser trends for fremtidens byliv

28.09.2023|Designbase.dk

Maison&Objet: På en jagt efter oplevelser

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023