Nyt stel fra blomus

Sand, vand og ler En hvid sandstrand, så langt øjet rækker, bølger, der bruser, og en natur, der viser sig fra sin smukkeste side, er netop den følelse, som den tyske designer Frederike Martens har arbejdet ud fra i skabelsen af blomus’ nye stel.

Sablo.

20.03.2020

Sponseret

blomus

Velkommen til Sablo
 
Sand, vand og ler går op i en højere enhed, når man betragter Sablo, der forener en finkornet, sandet overflade med en grålig glassur, der både klæder stentøjet og bidrager til madens æstetik. 
 
Øjet, der ser
Én ting er at betragte Sablos rolige, afrundede formsprog, koppernes behagelige hanke, og sukkerskålens grove låg. Noget andet er at betragte den blanke glasur, der kommer til sin fulde ret, på de spinkle tallerkner og endelig de mange skåle, der kan anvendes til ethvert måltid og enhver servering. Frederike Martens har med sit fine øje for formsprog og viden om mad formgivet et stel, der hylder hverdagen og dets kulinariske oplevelser. 
 
Ydermere har hun ønsket at formgive et stel, der fremstår unikt og individuelt, hvilket er årsagen til, at stellet er fremstillet i stentøj. Stentøj brændes under meget høje temperaturer, hvilket giver nuance- og strukturforskelle, der særligt står frem, når bordet dækkes og opleves samlet. 
  
18 dele
Med øje for det komplette har blomus ønsket at præsentere et stel bestående af 18 dele, der favner alt fra dagens allerførste varme kop til nattens sene suppe. 
 
Design: Frederike Martens

 

16.11.2023blomus

Sponseret

Japansk blomsterkunst på nye måder

20.10.2023blomus

Sponseret

Når juletiden nærmer sig

23.01.2023blomus

Sponseret

Vi ser frem til at se dig på Formland

28.05.2020blomus

Sponseret

En smukkere hverdag

29.04.2020blomus

Sponseret

Bon appetit

30.03.2020blomus

Sponseret

Enkelthed på en ny måde

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023