OMHU frisker dit soveværelse op med ”det ’reneste’ sengelinned på markedet

Har du brug for at friske dit soveværelse op med bæredygtige sengelinned? Bæredygtighed og kvalitet er to vigtige elementer for Omhu.”Et kvalitetsvalg for både miljøet og dig”. Så er det på tide at du forkæler dig selv?

OMHU PERCALE SENGELINNED -100% økologisk bomuld.

Frisk dit soveværelse op med Percale

Lækre hoteller over hele verden udstråler luksus og ro. Rummenes udsmykning er ofte enkel og unik, og der er plads til afslapning. På et lækkert hotel, gøres ofte brug af bløde farver og lækre kvaliteter, der skaber en følelse af lykke og velvære. Så lad dig inspirere af hotelstilen i dit eget soveværelse med Omhu Percale sengelinned, og svæv væk på den hvide Percale, som lå du i en sky. Eller er du måske mere til de varme og rolige farver, hvor Percale i nude ville være noget for dig. På www.omhu.eu kan du finde Percale sengelinned i flere farver og finde, hvad der passer til dig.

Hvad er Percale?

Percale består af 100% økologisk bomuld, og er en klassisk tæt lærredsvævning, der giver en oplevelse af et knitrende touch, som at sove på et lækket hotel. Sengesættet har dobbelte stikninger langs betrækkenes kanter og det ensfarvede design giver en let og elegant opredning. Perfekt for dig der ønsker et roligt design og god samvittighed.

Omhu boligtekstiler

Det ’reneste’ sengelinned på markedet er det, vi hos Omhu stræber efter. Dette gør vi ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne. Alt sengelinned fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex som er med til at støtte op om vores bæredygtige univers på sengelinned. Se mere på www.omhu.eu

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023