Opdag nye Horizons

Stråler af lys skinner gennem det transparente glas. Det kan oplyse ethvert loft eller væg.

Den nye Horizon er en statementlampe med karakter. Formen har kant og en følelse af uendelighed, og designet har til formål at optage blikke med dets unikke look. Den passer godt til hoteller, entréer og lounges.

Jordnær, varm og behagelig

Farven Toast er med dens jordlige nuance fuld af varme. Med et strejf af guld indfører den en både nordisk og luksuriøs stil i dit rum.

Farven kaldes Pool blue.

Som et frisk pust

Angry Sea er som en kølig brise. Farven er naturlig og energisk. Med toner af havet frembringer den essensen af utæmmede bølger.

Ruby er vores nye rød

Farven kaldes Chameleon .

Vores nye røde farve Ruby er en nuance af den polerede ædelsten Ruby. Dette dybe, røde skær tilfører elegance, luksus og fyldighed til vores lampedesigns.

Afslapning for en stund

Pool blue minder én om ferie, strande og palmetræer reflekteret i vandet. Den kølige farve stråler af liv, glæde og lykke.

Farver i forklædning

Skønne regnbuer og kamæleoner der skifter farve for at blende ind. Vores Chameleon har mystik og fængende charme, der blænder øjet.

Horizon er tilgængelig i alle de nye, tidløse farver: toast, angry sea, ruby, pool blue og chameleon. Horizon, først designet som en pendel, lanceres nu både som en væglampe og i en version der kan monteres på både væg og loft.

Vedlagt er pressemeddelelsen af Horizons serien fra EBB og Flow. Eller se fotogalleriet øverst i denne nyhed, hvor flere billeder af serien vises. 

18.05.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

Oplev EBB & FLOW til 3daysofdesign

25.04.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW indgår samarbejde med Rumas

01.04.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW lancerer ny kollektion af lampeskærme i stof

08.02.2022EBB & FLOW ApS

Sponseret

Første in-store udstilling af Uva i Illums Bolighus

22.11.2021EBB & FLOW ApS

Sponseret

EBB & FLOW modtager Special Mention fra German Design Award

09.11.2021EBB & FLOW ApS

Sponseret

En eksklusiv julegave

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023