Oplev madlavningens fremtid med Instant Vortex Plus Versazone Airfryer 8,5L - En gamechanger i dit køkken!

Nu kan du tilberede et helt familie måltid på ingen tid med Instant Vortes Plus Versazone. Den store 8,5L kurv giver dig mulighed for at lave alt på én gang, eller du kan opdele den i to 4,2L.

Med Instant Vortex Plus Versazone Airfryer bliver madlavning hurtig, alsidig og praktisk. Nu kan du lave alle dine yndlingsretter med mindre olie og uden rod. Denne airfryer er det sunde og praktiske alternativ til traditionel friturestegning og tilbyder samtidig den fleksibilitet, du har brug for med dens 8 forskellige funktioner. Uanset om du vil bage, stege, grille, genopvarme, airfrye eller dehydrere, så har denne airfryer 8 funktioner i 1, samt Smart SyncCook & SyncFinish.

Takket være EVENCRISP™-teknologien kan du opnå den sprøde tekstur og den lækre smag af friturestegt mad med op til 95% mindre olie. Du kan airfrye saftige hotwings, sprøde pommes frites, løgringe og meget mere. Hvis du er mere til stegning, kan du tilberede blomkålsbidder, rejespyd, hvidløgskartofler og kyllingenuggets. Hvis du har en sød tand, kan du bage calzones eller mini pizzaer, kanelsnegle og lækre brownie bites.

Ønsker du at grille dine grøntsager og kød, er Instant Vortex Plus Versazone Airfryer også perfekt til det. Du kan endda dehydrere dine egne frugter og lave sunde snacks. Og hvis du har rester, behøver du ikke en mikrobølgeovn til at varme dem op. Med denne airfryer kan du nemt genopvarme maden og bevare dens smag og tekstur.

Den smarte SyncCook-funktion gør det muligt for dig at matche indstillinger mellem de to zoner, så du opnår perfekt tilberedning i begge kurve. Og med SyncFinish sikrer du, at maden i begge kurve er færdig samtidig! Hvis du kun ønsker at tilberede en lille portion, behøver du kun at bruge én kurv, hvilket gør det endnu mere bekvemt.

Så oplev en ny måde at tilberede mad på med Instant Vortex Plus Versazone Airfryer 8,5L. Spar tid, minimer brugen af olie og nyd sunde og lækre retter. Bestil din airfryer i dag og tag din madlavning til et helt nyt niveau!

Instant Vortex Plus VersaZone 8.5 L Vejl. pris: 2699,00 DKK

For yderligere information omkring sortimentet eller spørgsmål kontakt Fun Nordic ApS – info@funnordic.dk

Mere fra...

14.05.2024FunNordic ApS

Sponseret

Ninja Airfryer til tops igen: Anbefalet af Forbrugerrådet Tænk

04.12.2023FunNordic ApS

Sponseret

Shark Beauty Lancerer Revolutionerende Hårtørrer-Serie

17.10.2023FunNordic ApS

Sponseret

Oplev perfektion i hver dråbe af din kaffe med Gastroback Design Advanced Duo Espressomaskine

12.09.2023FunNordic ApS

Sponseret

Tidsbesparende sunde måltider på rekordtid med Ninja Speedi Rapid Cooker & Air fryer

05.09.2023FunNordic ApS

Sponseret

Instant Pot er hurtigere, sundere og med stilhedens elegance

02.08.2023FunNordic ApS

Sponseret

Lydløs air fryer - det tæt på med Instant Vortex Slim Airfryer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023