Ordentlige nyheder til badet

Zone Denmark lancerer to nyheder, der bl.a. gør op med virvaret af shampooflasker i brusenichen. Nemlig en fin ny holder kombineret med en stor dispenser fra den populære badserie UME.

Har man et rent og minimalistisk badeværelse, kan man godt ærgre sig over farveladen af plastikemballager til sæbe, cremer, shampoo og bodyshampoo.

Det har Zone Denmark nu en løsning på. En holder i pulverlakeret metal, der monteres på væggen, og som passer til tandbørstekrus og sæbedispenseren i to størrelser fra Zone Denmarks badserie UME.

Sammen med holderen lanceres nemlig sæbedispenseren fra Ume i en større udgave. Som noget nyt har den silikonefod, så den står solidt i holderen eller på toiletbordet.

Montér et sæt holdere i brusenichen til fx shampoo og bodyshampoo – eller hæng et par små dispensere ved håndvasken til håndsæbe og -creme. Holderen kan også bruges til UME-seriens tandbørstekrus og skabe et lækkert og roligt udtryk ved håndvasken.

Holder og dispenser forhandles hver for sig og fås i farverne Black, White, Grey og Soft Grey.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023