Oslo Design Fair 2020

Oslo Design Fair ønsker at være Norges vigtigste og mest attraktive mødested for design, arkitektur og håndværk.

Liv Kindem, kommerciel direktør hos Norges Varemesse..

"Med det mener vi, at vores messer skal være effektive handels- og netværksarenaer for branchens aktører fra hele verden. Samtidig skal vi bidrage med værdifuld inspiration og indsigt, der øger kendskabet til udstillerne igennem stærke, faglige og sanselige oplevelser", fortæller Liv Kindem, kommerciel direktør hos Norges Varemesse.

"Med temaet "Impossible/Possible" vil vi skitsere innovative tanker og mulige løsninger i forhold til mødet med de store omvæltninger, branchen står overfor. Temaet skal løbe over begge messer – i både januar og  i august – igennem udstillinger, redaktionelt indhold og et fagligt program. Der vil være forskellige tiltag og oplevelser i januar og august".

Forskellige sider af  "Impossible/Possible" skal sættes under lup i relation til miljø, detailhandel, øget nethandel, betalingsløsninger, lokal butiksdrift, succeskriterier og ændrede forbrugsmønstre.

"Oslo Design Fair vil også arrangere debatter, workshops og sociale sammenkomster i dialog med relevante samarbejdspartnere.Designere inspirerer
Den unge designduo Vera & Kyte, der er kendt for sin legende stil med grafiske former, farver og materialebrug, skal designe trendudstillingen.

"Trendstillingen vil bestå af flere rum, som skal berøre sanserne i form af visuelle og taktile virkemidler bl.a. duft. Udstillingen kurateres af stylisten Kirsten Visdal, som er kendt for sin nedtonede, enkle stil. I år bliver hun dog udfordret til at udforske kraftfulde farver og former i samarbejde med Vera & Kyte.

Mattorget ekspanderer
"Det populære madtorv, mattorget skal udvides for at give butikkerne mere inspiration til borddæking og udstillinger i butikkerne". Ansvarlig for dette inspirationsområde er madstylisten Marianne Pfeffer Gjengedal.

Sucess i 2019
"Vi havde en super respons på vores messe i august med tilfredse udstillere og besøgende. Bl.a. mener Magnor Glassverk, der fremstiller mundblæste glas, og som er en af vores trofaste og største udstillere, at messen er en god arena, når der skal handles og deles viden om kvalitet og godt håndværk", påpeger Liv.

"Det at møde nye og gamle kunder, pressen og publikum er utroligt vigtigt for os, og derfor er vi på Oslo Design Fair. Samtidig er messen et sted, hvor vi kan bidrage til at  øge kendskabet til vores produkter, designerne og selve håndværket", siger salgsdirektør ved Magnor Glassverk, Bjørn Gjerde.

Navnet er Oslo Design Fair – både i januar og i august
Etter at have testet en differentiering af messerne med to forskellige navne, nemlig Oslo Design Fair og Nordic Living, var tilbagemeldingen fra målgrupperne, at de ønskede ét fælles navn.

De to messer ligner ganske enkelt hinanden så meget, at to navne er forvirrede.

"Ved at fokusere på forskellige målgrupper under et brandnavn, nemlig Oslo Design Fair, retter vi opmærksomheden mod udstillere og besøgende ved at skabe inspirerende indhold. Oslo Design Fair er et etableret brand, og det afspejler præcis det vi skal holde fast i i tiden fremover", lyder det fra Liv Kindern, der fortsætter: "Januarudgaven af Oslo Design Fair vil have et større fokus på retail, hvor de besøgende vil få inspiration, kan deltage i workshops og få en faglig opdatering, der både er indholds- og lærerig for indkøbere og deres butikker. I august retter vi blikket mod møbeludstillere og større projekter".

Kommunikation året rundt
Oslo Design Fair skal være tilstede på digitale platforme hele året. Det vil sige, at der til enhver tid vil være et opdateret website med relevant redaktionelt indhold både for udstillere og besøgende. Hertil kommer en inspirerende instragramkonto, hvor både udstillere og besøgende kan inspireres dagligt.

"Det er vigtigt for os at møde vores kunder udover på messerne, så samarbejde og netværk i branchen styrkes og skabes", slutter Liv Kindem.
Messen løber af stablen fra 22. til 24. januar!

Relateret indhold

18.05.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Her skabes drømme

17.05.2024Designbase.dk

Et skridt på vejen mod fair konkurrence: Temu anklages for at manipulere kunderne

13.05.2024Kop & Kande

Sponseret

Kop & Kande sender massiv støtte til Julemærkehjemmene

13.05.2024Designbase.dk

Nu skal du indberette din emballage for 2024: Sådan gør du

09.05.2024Designbase.dk

Søg kapital til din virksomhed

09.05.2024Designbase.dk

Decoding Global Talent: Udenlandsk arbejdskraft vil gerne Danmark

08.05.2024Designbase.dk

Affaldssortering: Hvem har ansvaret i butikken

08.05.2024Designbase.dk

Mere lovgivning for nethandel unødvendig

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
3daysofdesign
Messe
3daysofdesign

En platform til at fremvise og fejre fantastisk design

Dato

12.06.2024

Sted

Frederiksgade 1, 3rd floor 1265 Copenhagen K

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023