Oslo Design Fair har fået fat og gentager konceptet til januar 2020

Det ellers ny-præsenterede koncept Nordic Living, der havde sin premiere i januar 2019, bliver nu erstattet af Oslo Design Fair, der vender tilbage 22.-24. januar 2020.

Fra Oslo Design Fair august 2019.

Med visionen om at blive Skandinaviens ledende livsstilsmesse og dermed den førende platform for stærke udstillere, attraktive indkøbere, produktlanceringer og nyhedsvisninger præsenterer Norges Varemesse endnu engang Oslo Design Fair, der er udsprunget af Norges design- og interiørmesse.

I januar 2019 dannede konceptet Nordic Living rammen om messen, og det var her planen, at dette skulle være navnet for en halvårlig messe, mens Oslo Design Fair skulle være navnet på en årlig messe, der skulle finde sted i august. Men efter afholdelsen af seneste Oslo Design Fair, er det meldt ud, at det er denne messe, der vender tilbage igen til januar 2020. Det skriver arrangørerne bag Oslo Design Fair i en pressemeddelelse.

Messen har erfaret, at det har været forvirrende med de to forskellige messekoncepter, og holder sig derfor nu til at afvikle messen to gange om året under det samme navn, Oslo Design Fair.

”Efter at have testet en differentiering af messerne med to forskellige navne, nemlig Oslo Design Fair og Nordic Living, har vi modtaget feedback fra vores målgrupper om, at de ikke desto mindre oplever messerne så ens, at de ikke forstår, hvorfor de ikke kaldes det samme. Med andre ord har to navne virket forvirrende. Efter en grundig arbejdsproces, hvor indsigtsarbejde har givet grundlaget for en ny strategi, er vi kommet til den konklusion, at det kun er passende at bruge ét varemærke”, lyder det i pressemeddelelsen, hvor det ligeledes forklares at januarmessen kommer til at have et større fokus på detailhandel. I august er der fokus på møbeludstillere og større udstillingsprojekter. Begge messer vil tilbyde foredrag og talks, workshops og events for hele branchen.

Designbaseprisen

På messen i august blev Designbaseprisen uddelt for første gang i Norge. Prisen overrækkes hvert år til en butik inden for design- og interiørbranchen, der gør sig særligt bemærkelsesværdig i forhold til at tænke nyt og være inspirerende. Den første vinder af Designbaseprisen i Norge blev Hansen & Co fra Kristiansand.

"Det her er virkelig overraskende og vi er meget beæret", lød det fra en taknemmelig Anne Fraser Brøvig, da hun kom på scenen. Hun er daglig leder og fjerde generation i Hansen & Co. som blev etableret tilbage i 1892 af hendes oldefar. Konceptet for butikken har udviklet sig kontinuerligt og i samspil med tidens trends. Sortimentet i dag er en fin blanding af nordiske design- og interiørbrands, og butikken udstråler selv den rene, nordiske designstil med fokus på en stolt tradition for æstetik og funktion.

Designbase uddeler prisen i samarbejde med messen The Inspired Home Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder samtidig en nominering til Global Innovation Awards (gia), hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker. Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbaseskulpturen således også en rejse til Chicago til The Inspired Home Show og Gia-uddelingen i marts 2020.

Til januar, nærmere præcist den 22.-24. januar 2020 vender Oslo Design Fair tilbage. Temaet for denne messe er ikke offentliggjort endnu.

www.oslodesignfair.no

Relateret indhold

21.06.2024Designbase.dk

Virksomheder kan blive i familien: SMVdanmark roser lavere arveafgift

21.06.2024Designbase.dk

Antallet af selvstændige i Danmark er faldende

20.06.2024Designbase.dk

Regeringen sætter retningen for fremtidens erhvervsliv

19.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

18.06.2024Designbase.dk

Bureaukratibyrden rammer de små

18.06.2024Designbase.dk

Gratis guide med alt det du bør vide om producentansvar for emballage

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Danmark skal være det bedste iværksætterland

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

TrendSet Munich
Messe
Trendset i München

FYRVÆRKI AF IDÉER, PRODUKTER OG TRENDS

Dato

06.07.2024

Sted

Am Messesee 6, 81829 München

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023