Oslo Design Fair har fået fat og gentager konceptet til januar 2020

Det ellers ny-præsenterede koncept Nordic Living, der havde sin premiere i januar 2019, bliver nu erstattet af Oslo Design Fair, der vender tilbage 22.-24. januar 2020.

Fra Oslo Design Fair august 2019.

Med visionen om at blive Skandinaviens ledende livsstilsmesse og dermed den førende platform for stærke udstillere, attraktive indkøbere, produktlanceringer og nyhedsvisninger præsenterer Norges Varemesse endnu engang Oslo Design Fair, der er udsprunget af Norges design- og interiørmesse.

I januar 2019 dannede konceptet Nordic Living rammen om messen, og det var her planen, at dette skulle være navnet for en halvårlig messe, mens Oslo Design Fair skulle være navnet på en årlig messe, der skulle finde sted i august. Men efter afholdelsen af seneste Oslo Design Fair, er det meldt ud, at det er denne messe, der vender tilbage igen til januar 2020. Det skriver arrangørerne bag Oslo Design Fair i en pressemeddelelse.

Messen har erfaret, at det har været forvirrende med de to forskellige messekoncepter, og holder sig derfor nu til at afvikle messen to gange om året under det samme navn, Oslo Design Fair.

”Efter at have testet en differentiering af messerne med to forskellige navne, nemlig Oslo Design Fair og Nordic Living, har vi modtaget feedback fra vores målgrupper om, at de ikke desto mindre oplever messerne så ens, at de ikke forstår, hvorfor de ikke kaldes det samme. Med andre ord har to navne virket forvirrende. Efter en grundig arbejdsproces, hvor indsigtsarbejde har givet grundlaget for en ny strategi, er vi kommet til den konklusion, at det kun er passende at bruge ét varemærke”, lyder det i pressemeddelelsen, hvor det ligeledes forklares at januarmessen kommer til at have et større fokus på detailhandel. I august er der fokus på møbeludstillere og større udstillingsprojekter. Begge messer vil tilbyde foredrag og talks, workshops og events for hele branchen.

Designbaseprisen

På messen i august blev Designbaseprisen uddelt for første gang i Norge. Prisen overrækkes hvert år til en butik inden for design- og interiørbranchen, der gør sig særligt bemærkelsesværdig i forhold til at tænke nyt og være inspirerende. Den første vinder af Designbaseprisen i Norge blev Hansen & Co fra Kristiansand.

"Det her er virkelig overraskende og vi er meget beæret", lød det fra en taknemmelig Anne Fraser Brøvig, da hun kom på scenen. Hun er daglig leder og fjerde generation i Hansen & Co. som blev etableret tilbage i 1892 af hendes oldefar. Konceptet for butikken har udviklet sig kontinuerligt og i samspil med tidens trends. Sortimentet i dag er en fin blanding af nordiske design- og interiørbrands, og butikken udstråler selv den rene, nordiske designstil med fokus på en stolt tradition for æstetik og funktion.

Designbase uddeler prisen i samarbejde med messen The Inspired Home Show i Chicago, og vinderen af Designbaseprisen vinder samtidig en nominering til Global Innovation Awards (gia), hvor verdens mest fremtrædende detailhandelseksperter udvælger verdens bedste detailbutikker. Vinderen af Designbaseprisen får foruden æren og designbaseskulpturen således også en rejse til Chicago til The Inspired Home Show og Gia-uddelingen i marts 2020.

Til januar, nærmere præcist den 22.-24. januar 2020 vender Oslo Design Fair tilbage. Temaet for denne messe er ikke offentliggjort endnu.

www.oslodesignfair.no

Relateret indhold

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

20.02.2024Designbase.dk

Artikler med glimmer er alligevel ikke forbudte

20.02.2024Designbase.dk

Ægte messestemning og et lyst syn på fremtiden

19.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023