Oslo Design Fair planlægger tryg gennemførelse i august

Norges Varemesse, som ejer Oslo Design Fair, offentliggør, at de trods coronakrisen, fortsat planlægger at afholde den årlige messe med nye tiltag og sikkerhedsmæssige foranstaltninger.

Trods coronakrisen, vurderer Oslo Design Fair, at det godt kan være hensigtmæssigt at afholde messen. Foto: Oslo Design Fair..

“Oslo Design Fair har i 36 år bidraget til øget handel mellem producenter, indkøbere og butikker. Det tror vi er vigtigere end nogensinde. Derfor har vi besluttet at gennemføre Oslo Design Fair i august”.  

Sådan lyder det i en pressemeddelelse, som Norges Varemesse netop har offentliggjort. Arrangørerne bag Oslo Design Fair samarbejder med kommuneoverlægen i Lillestrøm i forhold til at udvikle konkrete tiltag, der skal sikre, at messens deltagere trygt kan være med til afholdelsen i august. Dette indebærer blandt andet større afstand mellem standene og besøgende samt øget fokus på håndhygiejne.

Derudover bliver der vurderet yderligere indsatser med henblik på at sikre en så tryg messedeltagelse for alle parter som muligt. 

“Vi har foretaget store ændringer i programmet, har god dialog med myndigheder og vurderer yderligere tiltag som situationen udvikler sig. Vi sætter sundhed i fokus, men ønsker også at bidrage til at vores udstillere igen kan komme i gang med handlen. Vi er i dialog med kommuneoverlægen og politi, og vi tror på, at arrangementet kan gennemføres, dog i en anden form end normalt. Samtidig har vi fuld forståelse for, at vores udstillere kan have vanskeligheder og er usikre i forhold til lukkede landegrænser eller andet, og vi har derfor informeret dem om, at de kan afbestille deres stand helt frem til den 19. juni, uden økonomiske forpligtelser”, siger Liv Kindem, kommerciel direktør hos Norges Varemesse. 

En lidt anderledes messe
Med sine 40.000 kvadratmeter vurderer Norges Varemesse, at der vil være plads nok til en gennemførelse, som ikke bidrager til øget smittespredning. Den norske regerings forbud mod arrangementer med over 500 deltagere vil endvidere ikke gælde for messen, da arrangementet vil afvikles på en anderledes facon. 

“Forbuddet mod større arrangementer kan imødekommes ved at planlægge et andet og lidt enkeltere arrangement: Mere målrettet handel - mindre til inspiration og trends. Vi vil løbende holde udstillere og besøgende informeret om, hvad det vil betyde i praksis og håber på forståelse for, at dette ikke er helt afklaret endnu”, siger Liv Kindem.

Der vil således ikke være et professionelt program eller tendensudstilling - dette vil i stedet finde sted på messen i januar 2021.

For nyligt udarbejdede Oslo Design Fair desuden en spørgeskemaundersøgelse, der viser, at 80 procent af de indkøbere, der deltog i fjor, planlægger at dukke op igen til messen i august. For Liv Kindem understreger det yderligere, hvor vigtigt arrangementet er for landets interiørbutikker. 

“Dette siger alt om, hvor vigtig Oslo Design Fair er for at kunne foretage indkøb og fylde butikkerne med rigtige varer, så handlen til efteråret og frem mod julen kommer godt i gang”, siger hun. 

- HCL

Relateret indhold

17.06.2024Designbase.dk

Formland Speak Up: Inspiration og vidensdeling

17.06.2024Designbase.dk

Marketing via sociale medier virker

17.06.2024Designbase.dk

Antallet af konkurser i Danmark faldende

17.06.2024Designbase.dk

Nu skal virksomheden der tager det største sociale ansvar findes

07.06.2024Droppery

Sponseret

New brands like Riviera Maison, Versmissen, and BePureHome are now active as brands within Droppery

07.06.2024Designbase.dk

Danskerne er vilde med DTC-salg

04.06.2024Designbase.dk

Er jeres virksomhed klar til at kommunikere åbent om løn?

04.06.2024Designbase.dk

Nu ændres producentdefinition for producentansvar på emballage

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023