Paustian2Gether vil være helt sin egen

En ny partnerkreds er sammen med hovedaktionæren Paustian A/S gået sammen om etableringen af en stærk aktør på det danske kontraktmøbelmarked.

PR-foto..

"Vi tror, at vores holistiske tilgang til markedet kombineret med stærke kompetencer gør, at vores ankomst i et marked, styret af få store aktører, bliver vel modtaget af såvel kunder som rådgivere", siger markeds- & udviklingsdirektør, Thomas Junker Wiberg.

Paustian2Gether beskæftiger sig udelukkende med kontraktmarkedet, men deler interne kompetencer og synergier med Paustian A/S, hvis erhvervsafdeling parallelt fortsætter helt uforandret i Paustian A/S regi.

"Mange projekter vil komme til, for vi tror på, at vi med denne virksomhedsmodel kan flytte markedet, blive klogere og forblive nysgerrige samt skabe en sjov og anderledes virksomhed, hvor vi ønsker at arbejde tættere med leverandører, arkitekter og indretningsarkitekter", fortsætter han.

Paustian2Gether skal sammen med Paustian A/S være et videnscenter for bæredygtig indretning og design. Et indblik i denne vision fik markedet i september, hvor teamet bag Paustian2Gether sammen med Paustian A/S, omdannede Hotel Herman K by Paustian til en udstilling med kommende designere og bæredygtige møbler under 3daysofdesign.

- HCL

Relateret indhold

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

27.02.2024Designbase.dk

Pris for fremragende designinnovation

26.02.2024Designbase.dk

Er du klar til de nye regler om online-anmeldelser?

23.02.2024Designbase.dk

Mobilepay har varslet nye priser til erhvervskunder

23.02.2024Designbase.dk

Google slukker for din remarketing og personalisering

23.02.2024Designbase.dk

Sådan vælger du de mest effektive AI prompts

22.02.2024Designbase.dk

Mange glemmer det: Husk også at indberette 0 i moms

21.02.2024Designbase.dk

Flest iværksættervirksomheder er i vækstbrancher

Jobmarked

Se alle

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023