Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

Omhu sætter to nye trend farve på serien af Percale sengelinned

Hos omhu tager vi ansvar, ikke kun i produktionen af vores produkter, men også gennem vores nøje udvalgte farver. Vi stræber efter at finde tidsløse, men trendy farver. På den måde skire vi langvarig levetid for produktet i hjemmet. Med Percale sengesæt i farverne Ice & Sea tilføjes nye smarte farver til AW23/SS24 kollektionen.

Percale er en vævstype, som er yderst åndbar. Det er en af de mest traditionelle vævstyper, der findes, men det er bare ikke alle der kender navnet. Percale er en klassisk vævning, som er dejligt at sove i og pænt at se på. Percale sengelinned kan vaskes mange gange, uden det forringer kvaliteten. Når du sover i Percale vævet sengelinned, slipper du for temperatursvingninger i løbet af natten, da det skønne materiale både absorberer fugt og transporterer kropsvarme væk. Percale har en køligere, mat og knitrende overflade.

OMHU PERCALE SENGELINNED – Sengesættet er fremstillet i 100 % økologisk bomulds-percale. Percale er en klassisk tæt lærredsvævning og vil give oplevelse af knitrende touch, som at sove på et lækkert hotel. Sengesættet har dobbelte stikninger langs betrækkenes kanter, og det ensfarvede design giver en let og elegant opredning. Perfekt for dig der ønsker et roligt design og god samvittighed. Sengesættet er certificeret med GOTS – FAIRTRADE – SVANEMÆRKET – SA8000 – Oeko-tex. Både pude- og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning.

Sengesættene findes i størrelse 140x200 cm samt 140x220 cm og findes hos førende forhandlere fra medio august.

Mere fra...

30.08.2023uno image a/s

Sponseret

Smalle striber til de mindste

28.08.2023uno image a/s

Sponseret

Hos OMHU tager vi ansvar - nyheder AW23

21.08.2023uno image a/s

Sponseret

Percale sengesæt i nye trend farver med omhu

15.08.2023uno image a/s

Sponseret

Klassiske mønstre til soveværelset med omhu

11.08.2023uno image a/s

Sponseret

Bliv krammet af bløde håndklæder fra Omhu

17.07.2023uno image a/s

Sponseret

OMHU til de mindste

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023