Pizza med autentisk stenovnssmag – mums!

Sage har produceret en unik indendørs pizzaovn, der via intelligent og kontrolleret varmeteknologi formår at gengive den autentiske stenovnssmag.

07.08.2020

Sponseret

Witt

Sage Smart Oven Pizzaiolo er lille, lækker, kompakt sag og kan lave alt fra ægte italiensk sprød pizza til Deep Pan. Ved 400°C får du perfekte pizzaer på 2 minutter!    

Pizza! Er der egentlig noget bedre? Et stykke sprødt brød, fyldt med lige præcis de ting, du allerbedst kan lide. Den optimale pizza skal bages i en brændefyret stenovn. Det er jo ikke for sjov, at mestrene fra Italien benytter den slags ovne, men det er de færreste, der har plads (eller lyst) til sådan et monstrum i køkkenet.

Sage har opfundet et nyt varmesystem (Elements IQ*), der ’kopierer’ stenovnens teknik. Pizzaovnen kan varme op til 400°C og ikke mindst styre varmen fra flere vinkler – alt efter type af pizza. En skrå varmestråling er fx hemmeligheden bag en sprød skorpe.

Når du åbner lågen, trækkes pizzastenen med ud af ovnen – ikke meget, men nok til at pizzaen kan tages ud af ovnen, uden at du brænder dig. Når lågen lukkes, trækkes stenen med tilbage. Super smart detalje!

Sage Smart Oven Pizzaiolo er i det hele taget ekstrem brugervenlig. Forbered dig på at tage pizzabagningen til nye højder … og aldrig mere se dig tilbage.

Vejledende pris på Sage Pizzaiolo: 5999,- DKK.

*) Element IQ-systemets algoritmer styrer varmen og sender den fra forskellige vinkler. En innovativ teknologi, der ved hjælp af sensorer og PID-temperaturstyring sørger for at tilberede den valgte pizzatype til perfektion.

Mere fra...

05.03.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af Lelit og Baratza

01.03.2024Witt

Sponseret

Den kabelfrie robotplæneklipper Segway Navimow har fået en prisvenlig lillebror

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023