Pop-up flaskerne fra Rosti Mepal kan skilles ad og rengøres i opvaskemaskinen

Manglende mulighed for grundig rengøring af drikkeflaskens enkelte dele øger risikoen for, at der i drikkeflasken efter kort tid samler sig gammelt snavs. Det gør ikke blot flasken uappetitlig, men gør den også til en uhygiejnisk bakteriebombe, der kan give maveproblemer.

Pop-up fra Rosti Mepal er designet, så det er let at holde børnenes drikkeflasker rene og hygiejniske.

Rosti Mepal Pop-up imødekommer netop det problem. Drikkeflaskerne er udviklet med et smart pop-up system, som ungerne elsker, og samtidig kan alle drikkeflaskens dele let skilles ad og lægges i opvaskemaskinens bestikbakke/bestikkurv – dermed undgår du, at der sidder gammelt snavs, næste gang dine børn bruger drikkeflasken.  

Pop-up flasken fås med populære Animal Planet motiver og Disneymotiver som Spiderman, Star Wars, Frozen, Cars, Hello Kitty, Violetta m.f.

Pop-up flaskerne er udviklet i robust og slagfast ABS materiale og lukker helt tæt, så der ikke løber væske ud i skoletasken. Tryk på knappen på siden af låget, og flasken er lige til at drikke af - tryk derefter på mundstykket og flasken lukker tæt igen. Pop-up flaskerne er forsynet med smart karabinhage, så drikkedunken kan hæftes til skoletasken, cyklen e.l.

Vejl. kr. 89,95

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023