Pure – ny wellness-serie fra Mette Ditmer

Mette Ditmer har i mange år stået for smukke tekstiler og accessories til badeværelset, så det er helt naturligt, at der nu lanceres en wellness-serie.

Serien, som er produceret i Danmark, består af håndsæbe, body wash og body lotion – alle beriget med naturlige ingredienser.

Håndsæben er rig på antioxidanter og vitamin A, C og E, som giver fugt og pleje til tørre hænder, og forbedrer hudens elasticitet og fleksibilitet. Duften af citrongræs og lime efterlader dine hænder friske og rene.

Den nærende body lotion indeholder antioxidanter og vitamin A og E, samt olie udvundet fra Sheatræets nødder, som medvirker til at blødgøre og fugte huden, så den opretholder sin elasticitet. Cremen har en mild og feminin duft.

Den milde og effektive body wash er tilsat plantebaseret glycerin, som giver fugt og næring til huden, så dens naturlige fugtbalance og elasticitet bevares. Body wash’en har en diskret citronduft.

Udover indholdet er der selvfølgelig også kræset for wellness-seriens visuelle udtryk. De sorte, transparente flasker med pumpe findes i to forskellige farvetemaer: Det ene tema med blå, lyslilla og brune farveblokke, det andet tema fremstår mere grafisk i fortrinsvis hvid og sort, men med farvestrejf af okker og brun-rosa.

10.10.2019Mette Ditmer Design ApS

Sponseret

Grafisk og klassisk håndklædeserie fra Mette Ditmer

04.10.2019Mette Ditmer Design ApS

Sponseret

Pure – ny wellness-serie fra Mette Ditmer

04.09.2019Mette Ditmer Design ApS

Sponseret

Dare to play – leg med form og farver

19.08.2019Mette Ditmer Design ApS

Sponseret

By Hand

11.07.2019Mette Ditmer Design ApS

Sponseret

Skab dit eget unikke salon-udtryk med de nye Boudoir-puder fra Mette Ditmer

05.07.2019Mette Ditmer Design ApS

Sponseret

Boudoir-tema fra Mette Ditmer

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023