Pynt op til påske med festlige figurer

Når foråret langsomt florerer i smukke, glade farver, står påsken for døren, og det er tid til tiltrængt familiehygge, sjove påskefrokoster og masser af forårsglad pynt.

. Skab stemning med Medusas kringlede, kreative påskeverden, proppet til randen med enestående, håndlavede ophæng og figurer, der emmer af personlighed og godt håndarbejde.

Hæng de prikkede, pastelfarvede påskeæg med rødnæsede påskeharer og grålige kaniner op på skulpturelle troldegrene eller et sæt moderne, tørrede blomster i en stor, flot vase for et smagfuldt men legesygt udtryk. Du kan også gå efter unikke, kringledede samleobjekter i polyresin. Mens påskeharefigurerne med scrunchie-agtige kraver bringer en sjælden festlighed ind i indretningen, er de lidt større kaniner med lange, strittende ører og båndsløjfer mere enkle.

Siden 2007 har Medusa ladet små, fantasifulde figurer blive til, og der er ikke to, der er ens. Christianshavner-duoen bag det populære brand, Maj-Britt og Rie Bidstrup, ved aldrig helt, hvordan en figur udvikler sig, når den første tanke er født. Deres farverige univers er som skabt til årets pyntesyge højtider, og påsken er bestemt ingen undtagelse.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023