Rå og Evig natur fra Villa Collection Denmark

Med nyhederne fra porcelænsserien Evig lancerer Villa Collection Denmark igen en stribe kopper, krus, skåle og tallerkener, som hver især er et lille, unikt stykke kunsthåndværk. Det giver den funktionelle Evig-serie et skønt strejf af æstetisk nydelse.

Med et rustikt udtryk i afdæmpede naturfarver som rav og grøn er den smukke porcelænsserie indbegrebet af en nordisk stil, som på flotteste vis afspejler naturen. Hver enkelt Evig-produkt har et unikt udtryk, da det er glaseret med reaktiv glasur og desuden hånddekoreret.

Masser af nye farver

Som noget nyt fås en helt ravfarvet eller helt grøn version af Evig, som inkluderer espressokop, krus, krus med hank, skål samt en middags- og en frokosttallerken. Skål og tallerkener fås også i en brun udgave.

Desuden lanceres kop og krus også i en række nye, smukke farvekombinationer som amber/creme, grøn/hvid, blå/brun og creme/brun – som alle er med til at understrege karakterfulde Evigs evigt holdbare udtryk.

Mix & match

Espressokoppen rummer 0,10 l og er 7 cm høj. For kruset er målene 0,35 l / 10 cm, for kruset med hank 0,3 L / 7,3 cm og for skålen 0,6 l / 6,5 cm. Middagstallerkenen har en diameter på 26 cm og frokosttallerkenen en diameter på 20 cm.

Ligesom Evig er også Fjord-serien fra Villa Collection Denmark karakteriseret ved, at ikke to produkter er helt ens. Fjord og Evig står derfor utroligt flot til hinanden og kan med fordel mixes og matches på kryds og tværs for et helt unikt look.

Mere fra...

28.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Bordets nye klassiker fra Lyngby Glas

27.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kom i julehumør med Hoptimist

26.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Dæk op til jul med Södahl

25.06.2024F&H Group A/S

Sponseret

Festligt broderi fra Södahl

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023