Rekordsalg skaber udfordringer for køkkengigant

Der er jubel hos Kvik i Vildbjerg, som har haft det bedste salg nogensinde i september. Succesen forventes at fortsætte med udbetalingen af de indefrosne feriepenge – og det kan give udfordringer.

PR-foto..

En kombination af milliarder af udbetalte feriepenge og et forår med hjemmet som epicenter har for alvor skubbet til køkkendrømmene hos danskerne.

Hele detailbranchen har vind i sejlene disse dage, men for køkkenvirksomheden Kvik tog salget allerede fart i løbet af sommerferien, med september som den helt store kulmination:

”Vi havde det bedste salg nogensinde i september. Den første weekend havde vi traditionen tro åbent hus, og vi har ikke haft så mange besøgende til et åbent hus i syv år. Det er helt vanvittigt. Vi ligger vandret døgnet rundt for at sikre den leveringstid på 14 dage, som vi garanterer alle vores kunder”, siger country manager, Jesper Nielsen.

Det er primært ét køkken, der er særligt populær. I begyndelsen af september lancerede Kvik et nyt design med låger beklædt i genanvendt plast og FSC-certificeret træ. 

Ombra, som serien hedder, er den bedst sælgende nyhed i Kviks historie, og hver uge bliver der alene i Danmark givet tilbud på over 100 af de bæredygtige køkkener, som Kvik er alene om på markedet.

- HCL

Relateret indhold

05.03.2024Designbase.dk

Har du styr på forbrugernes fortrydelsesret?

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

05.03.2024Designbase.dk

Handelserhvervet har stor betydning for dansk økonomi

04.03.2024Designbase.dk

Hold øje med den franske anti-waste lov

04.03.2024Designbase.dk

Iittala løfter sløret for nyt logo og skrifttype

01.03.2024Designbase.dk

Kontantforbudsgrænsen nedsættes til 15.000 kr. fra i dag

27.02.2024Designbase.dk

E-handelsanalysen 2023: Omsætningen i dansk e-handel vokser

26.02.2024Designbase.dk

Zalando fjerner vildledende bæredygtighedsikoner

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle

Copyright 2023