Rene linjer og rene glas

Ny krystalglasserie fra Lyngby Glas er produceret CO2-neutralt

Selvom Lyngby Glas længe har været kendt for sin bæredygtige produktion af ultraklare miljøkrystalglas, der emmer af eksklusivitet og godt håndværk, hæver det danske brand alligevel barren denne sæson med den CO2-neutrale, recirkulerbare krystalglasserie ’Zero.’

Serien er blevet til i elektriske, italienske ovne med grøn energi fra solceller, jordvarme og geotermisk energi. Der udledes ingen forurenede stoffer, og selv overskudsvarmen genanvendes. Hvert krystalglas er lavet af de allerreneste, fineste råvarer, der giver et holdbart, opvaskevenligt glas og er tilmed 100 % genanvendeligt.

Som navnet også angiver, er ’Zero’ en imponerende, banebrydende standard for en ren glasproduktion uden en skadelig CO2-udledning. Og med et simpelt, elegant design rammer glasserien den skandinaviske minimalisme til perfektion. De klare, enkle linjer passer ind i ethvert hjem  og sammen med ethvert stel, og på den måde er serien også holdbar og bæredygtig i sit udtryk.

Find ’Zero’-serien på https://www.lyngbyglas.dk eller hos en lang række isenkræmmere og stormagasiner.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023