Rens luften for skadelige vira, bakterier og skimmelsvamp

100% naturlig, transportabel luft- og overfladerenser

26.04.2021

Sponseret

Witt

VBreathe forbedrer indeklimaet radikalt, da den effektivt bekæmper skadelige partikler og patogener – både i luften og på overflader - i rum på op til 16 m2.

VBreathe kaldes uden tøven verdens mest teknologisk avancerede* bærbare indendørs luft- og overfladerenser. Den reducerer og uskadeliggør de vira, bakterier, mikrober, skimmelsvampe, PM2.5 og patogener, den kommer i nærheden af. I luften foregår det ved filtrering, og på overflader spredes naturlige mikrodampe baseret på rene, australske, æteriske olier, som indkapsler og dræber de skadelige partikler.

Intelligente sensorer registrerer straks forekomsten af uønskede partikler i rummet. En oplyst farvet ring midt på apparatet informerer om luftkvaliteten, som i øvrigt også kan ses i Air Chain Control appen.

VBreathe er produceret i Australien og er høj kvalitet fra inderst til yderst. Gennemtestet og dokumenteret af et væld af uafhængige laboratorier og universiteter bl.a. Eurofins, The University of Sidney, Bell Laboratories, Asure Quality.   

Vejl. pris: 4.499,- DKK. Leveres i elegant kasse**

Witt A/S er officiel distributør og forhandler i Danmark, Finland, Norge, Sverige, UK og Benelux.

*) En naturlig og effektiv kombinationsteknolog, hvor filtrering med HEPA-filter kombineres med en essentiel gel-teknologi.

**) Kassen indeholder: 1 stk. VBreathe Tasman indendørs luftrenser incl. 3 stk. VActive Gel-patroner, 2 stk. HEPA-filtre, 1 stk. strømadaptor, 1 stk. USB-kabel

Mere fra...

05.03.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af Lelit og Baratza

01.03.2024Witt

Sponseret

Den kabelfrie robotplæneklipper Segway Navimow har fået en prisvenlig lillebror

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023