ROCKS – Zone Denmark går i baren

Nu lokker Zone Denmark kvinderne ned af barstolen og lader dem selv gribe cocktailshakeren. Det nye barkoncept ROCKS er dedikeret til moderne og festglade kvinder med hang til fristende farver og lækkert design.

Man behøver ikke bevæge sig ud i nattelivet for at dyrke den globale trend med avancerede cocktails og special-rom, -gin og -vodka.

Zone Denmark lancerer nu ROCKS – en serie lækkert designet bartilbehør, som giver forbrugerne mulighed for at drysse glamour, fest og selvforkælelse ud over hverdag og weekender.

ROCKS gør op med kategoriens traditionelle udtryk, hvor produkterne fremstår kølige og maskuline. Seriens to kollektioner er nemlig skabt i samarbejde med talentfulde danske designere med særligt øje for kvinders smag.

Den første – Classic ROCKS – hylder, men gentænker det klassiske barmiljø. Det er nyfortolkninger af krystalglas og cocktailudstyr, der mikser det kantede maskuline med det kurvede feminine.

Color ROCKS er en udpræget organisk, opsigtsvækkende og feminin kollektion – både hvad design og farver angår. Et råt, men farverigt univers, hvor pigerne mixer deres egne daiquiris.

ROCKS er velkendte produkter som isspande, shakere, målebægre, stødere og lommelærker til trekkingturen – alt til tilgængelige priser. Alle i et nyt formsprog, der blæser på konventionerne og sætter nye farver på festen.

Mere fra...

09.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Tronskifte hos Margrethe fra Rosti

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Strålende Zone-nyhed hylder den nordiske sensommer

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Lys i mørket med Villa Collection Denmark

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Følsomt forår fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

05.02.2024F&H Group A/S

Sponseret

En farvestrålende sommer med Sorrento

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023