ROCKS: Shake it like a pro

Selvom det måske nu bliver færre til bar- og restaurantbesøg, behøver man ikke gå glip af festen og hyggen. Med lanceringen af en ny shaker og smukke cocktailglas, inviterer Zone Denmarks bar- og cocktailkoncept ROCKS til en stemningsfuld aften.

En date med den udkårne eller en festlig aften med vennerne får en ekstra dimension, når hjemmebaren står skarpt med lækkert barudstyr og flot udskåret garniture.

De entusiastiske kan glæde sig over den nye Boston shaker. Den består af to dele af hhv. rustfrit stål og klart glas, så man kan kontrollere, at indholdet har den helt rigtige farve og konsistens, inden den skænkes i serveringsglassene -de to materialer adskilles nemt med et let vrid.

Og apropos glas. Når man har gjort sig umage med lækre drinks, bør de også serveres med stil. Den danske designduo Mavro//Lefevre har nemlig ikke kun designet Boston shakeren. De står også bag en ny ROCKS glasserie fremstillet i mundblæst blyfrit krystalglas i et superenkelt design, der tidligere på året blev tildelt den prestigefulde Red Dot Award.

Fire af glassene har en massiv bund, der giver en lækker tyngde i hånden. Samtidig svæver de optisk på bordet takket være en næsten umærkelig forhøjning. Seriens øvrige to glas har et lavt bassin på en høj slank fod til fx elegante daiquiries, tjekkede G&T og fristende, frugtige margaritas.

Forhandles af førende webshops, isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Priser fra 249,00 DKK.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023