Rosti skærer igennem med høj kvalitet

En af forårets nyheder fra Rosti er Emma; en elegant serie af ostehøvle og -knive, der med sin stærke funktionalitet ikke bare gør det nemt at skære osten, men også præsenterer sig med en høj grad af kvalitet i sit æstetiske udtryk. Bag nyheden står det prisvindende designstudie VE2.

Foto: F&H Group

Et stramt nordisk design, der rammer en elegant balance mellem æstetik og praktik – det er Emma. Det enkle udtryk, som redskabernes veldesignede og højfunktionelle håndtag har, er den røde tråd i serien, som vil gøre glæde på ethvert veldækket bord – både til hverdag og til fest.

Langtidsholdbar kvalitet

Det er det århusianske designstudie VE2, som har skabt serien EMMA. VE2 blev i 2007 grundlagt af Morten Lauritzen og Hugo Dines Schmidt, der begge er uddannede industrielle designere fra Arkitektskolen i Aarhus – og fortsat leder studiets ambitiøse og passionerede designteam.

Omdrejningspunktet for VE2 er at kreere et enkelt, skandinavisk og langtidsholdbart udtryk, at skabe et design, der sikrer en både æstetisk og funktionel merværdi hos brugeren. 

Fornem forårsnyhed

Foruden den langtidsholdbare kvalitet, hvor elegance og funktionalitet går op i en højere enhed i det komfortable håndtag, udmærker Emma sig med et flot, men diskret overordnet look. Et look, som matcher det skandinaviske morgen-, frokost- eller middagsbord perfekt.

Skabt i solide materialer som rustfrit stål og plast kan Emma sagtens tåle at komme i opvaskemaskinen – og så er der 5 års garanti på denne fornemme forårsnyhed fra Rosti.

Mere fra...

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Smukke serveringer fra Villa Collection Denmark

12.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Komfortabel kvalitet fra Södahl

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Indret med naturlig charme og godt håndværk

11.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Essensen af kvalitet fra HOLM

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Alt til forårsfrokosten fra Södahl

10.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Iskolde fristelser fra Blomsterbergs

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023