Rudolf slår julens toner an hos Medusa-Copenhagen

Den elskelige familie Rudolf er helt central for det søde, sjove og skæve juleunivers hos Medusa-Copenhagen.

I jubilæumsåret slår rensdyrfamilien sig rigtigt løs – og slår julens toner an med juleballet, juleballader og nye skud på stamtræet med de gyldne gevirer.

I 1892 satte Tjajkovskij musik til E.T.A. Hoffmanns fortælling Nøddeknækkeren, der foregår julenat. Med sit forunderlige univers og sin raffinerede humor matcher den klassiske juleballet Medusa-Copenhagen perfekt, og derfor er Rudolf i år trukket i nøddeknækkerprinsens fine kostume.

Med pynt og pakker

Rensdyrfamilien er fuld af charme og skæve indfald, og år for år vokser den med et nyt par. Her i jubilæumsåret med en hr. og fru Rudolf, som er udstyret med de smukkeste julekugler og – naturligvis – rigeligt glitter.

Nye i familien er også Peter, der smilende bærer pakkerne frem, og den søde Holly, som har pyntet sig med en smuk kristtorn. De er begge 12,5 cm høje, mens Nøddeknækkeren måler hele 40 cm i højden. Den nye hr. Rudolf er 18 cm høj og fru Rudolf 18 cm høj.

Sød julemusik

Det er sød julemusik i fru Rudolfs ører, når hr. Bublé lader sin smørtenor fylde julestuen med populære ballader, mens han hænger den sidste gyldne julekugle på træet. Fru Adele, som synger så smukt fra bladet, har til gengæld en sikker fan i hr. Rudolf.

Hr. Bublé er 22 cm høj, mens fru Adele måler 21 cm. Begge er de som alle deres familiemedlemmer unikt håndværk udført i polyresin – og som altid formet med hjertet, håndstøbt med humør og håndmalet med glæde.

Mere fra...

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

HOLM serverer klassisk nyt

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede naturnyheder fra Villa Styles

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Håndlavede designperler fra Villa Collection Denmark

30.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Godt nyt til alle, der ønsker et sikkert greb om hverdagen

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Gedigne gadgets fra HOLM

29.11.2023F&H Group A/S

Sponseret

Et hoptimistisk bud på nøglen til glæde

Udgiver

Horisont Gruppen a/s

Strandlodsvej 44

2300 København S

Telefon: 53506060

www.horisontgruppen.dk

Copyright 2023