Sæt spot på hyggen med Villa Collection Denmark

Med et sikkert blik for atmosfæredesign er Villa Collection Denmark kendt for at have skabt et stiligt sortiment, der åbner for masser af dekorative måder at fortolke og iscenesætte den danske hygge.

Villa Collection Denmark Bordlampe.

Nu sætter Villa Collection Denmark – bogstaveligt talt – atter spot på atmosfæredesign med en ny bordlampe.

Det er ikke tilfældigt, at skandinavisk lysdesign er kendt i hele verden. Her byder sommerhalvåret på masser af lyse døgn, mens man må kigge langt efter solen og dermed det naturlige lys i vinterhalvåret. På den baggrund har skandinaverne gennem mange år skabt en helt særlig forståelse og fornemmelse for lysdesign – en fornemmelse og en tradition, Villa Collection med sin nye bordlampe fører videre.

En lys ide

Oprindeligt blev spotlightet og projektøren først og fremmest brugt til lyssætning på filmoptagelser og teaterproduktioner – det handlede helt konkret om at sætte spot på kunstneren og kunsten.

I dag er det at indrette med lys næsten en kunstart i sig selv. En kunstart, hvor den nye Villa Collection Denmark spotlight-bordlampe med sit på samme tid rå og afslappede jern-look helt naturligt sætter scenen for nordic living med et diskret tvist af Hollywood.

I rette stemning

Hollywood er på mange måder glamour og nostalgi, men spotlightets design er samtidigt super moderne. Den nye lampe matcher dermed perfekt det skandinaviske look, som formår at være enkelt, elegant og alligevel henslængt.

Den lille, lækre lampe er blot 28,5 cm høj, 11 cm bred og 15 cm lang og fås i farverne Black, Sand og Green. Lampen er produceret til 220-240 Volt og en max 15 Watt-pærer – og til i sig selv at lyse op som et lille kunstværk.

Mere fra...

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

17.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Blomsterbergs får kreativiteten til at blomstre

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023