Se dig selv i det rigtige lys!

Et godt spejl gør underværker, når du fx lægger makeup, barberer dig eller tager kontaktlinser på. De flotte nye væg- og bordspejle fra Zone Denmark, kan både forstørre og vise dit ansigt i forskellige lystoner – og det gør en klædelig forskel.

Det føles trygt at vide, at man ikke har tandpasta på hagen, eller at makeuppen sidder, som den skal. Men har man lagt sidste hånd på sit udseende i en halvmørk entré eller ved et halogenbelyst håndspejl, kan den slags smutte.

Det kan de to nye spejle fra Zone Denmark lave om på. De kan hhv. stå på bordet og monteres på væggen og vise dit ansigt i 5 gange forstørrelse. Begge spejle har indbygget lys i 3 forskellige nuancer, nemlig kølig hvid, natur og varm hvid. Det betyder, at du fx en vintermorgen kan lægge din makeup i en passende belysning, der passer til det kommende dagslys. Lyset i spejlene slukker i øvrigt automatisk efter 10 minutter.

Selve spejlene er fremstillet i plast, mens armene er lavet af metal. Sammen med kuglen på bagsiden giver det masser af muligheder for at indstille bordspejlets position. Vægspejlet kan også tilpasses i højde og afstand – og drejes tilbage på plads, når du er færdig.

De nye spejle fås i farverne Black, Grey og White, så de passer til badeværelsets øvrige indretning.

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Bordspejl: Vejl. DKK 799,00 Vægspejl: Vejl. DKK 599,00

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023