Se vinderne af Danmarks næste klassiker

FRAMING udvider i år fællesudstillingen med nye, eksklusive lokaler på Københavns mest prægtige plads, Kongens Nytorv, hvor førstesalen i det grandiose og historiske Harsdorffs Hus danner rammen om en række udstillinger i de smukke saloner. Du kan bl.a. opleve vinderprodukterne fra tv-programmet Danmarks Næste Klassiker på DR1.

Deltagerne i Danmarks Næste Klassiker 2024. Fra venstre Tine Mouritsen, Mads Ingvorsen, Khalil Almasri, Nicklas Bjørn og Anne-Dorthe Vester. Oplev deres møbler fra årets vinderpodie, når du besøger første sal i Harsdorffs Hus, FRAMINGs nye sattelitudstilling på Kongens Nytorv. Foto: Monday_Media

Har du også siddet foran skærmen, og fulgt nysgerrigt med, når de fem dygtige møbeldesignere har forsøgt at løfte Danmarks stolte designarv? Og heppet på din egen favorit under designprocessen, fremstillingen og til sidst afsløringen? Så får du nu chancen for at komme helt tæt på de fem møbler og den lampe, der endte på podiet.

Tine Mouritsen, Mads Ingvordsen, Khalil Almasri, Nicklas Bjørn og Anne-Dorthe Vester har været på deres karrieres sværeste (og sjoveste) opgave; lav en klassiker på bare tre uger – og gør det seks gange! Vinderne af årets forskellige designkategorier – udendørs bord, stol, overraskelse (bænk til kunstcentret Copenhagen Contemporary), lampe/pendel, børnemøbel og sofa – er nu samlet i en fin udstilling. 

Du kan se Nicklas Bjørns altanbord med indbygget tørresnor, Mads Ingvordsens stol, Anne-Dorthe Vesters bænk og lampe, samt Tine Mouritsens børneseng. Og ikke mindst beundre de to dommeres bud på den endelige vinder, Danmarks Næste Klassiker, som naturligvis får en hovedrolle.

I samarbejde med DR glæder vi os til at byde dig velkommen hos FRAMING på Kongens Nytorv 5.

Relateret indhold

14.06.2024Designbase.dk

3daysofdesign: Nye franske designere på ambassaden

14.06.2024Designbase.dk

Formlandtrenden: Ikigai – det, der giver livet mening

10.06.2024Designbase.dk

Kolon og ByLogstrup i nyt samarbejde

07.06.2024Designbase.dk

Synergi mellem to designuniverser

29.05.2024Designbase.dk

UMAGE vinder årets Red Dot designpris

22.05.2024Designbase.dk

FDB Møbler under svanens vinger

21.05.2024Designbase.dk

Frontrunners i den cirkulære omstilling

10.05.2024Designbase.dk

Takt har underskud for femte år i træk

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Se flere temaer

Events

Se alle
Lifestyle & Design Cluster
Messe
Circular Furniture Days

Event i Designmuseum Danmarks have under 3daysofdesign

Dato

12.06.2024

Tid

10:00

Sted

Designmuseum Danmarks Have, Bredgade 68, Kbh.

TRENDS UP WEST
Messe
TRENDS UP WEST

THE SHOW WILL GO ON!

Dato

29.06.2024

Sted

AREAL BÖHLER i Düsseldorf

Dimex
Messe
Det bliver alt andet end almindeligt: Nordstil sommerudgaven er klar.

"Fra regionen - til regionen” er temaet for den kommende Nordstil sommerudgave, der finder sted fra 27. til 29. juli 2024. I tæt forbindelse med Hamborg Messe og i bæredygtighedens ånd støtter Nordstil den nordlige region på en række forskellige måder. Forhandlere i Norden kan forvente en bred vifte af mærkevareproducenter, markante nystartede virksomheder, originale producenter og unge designere på deres sædvanlige ikke-standardiserede måde. Inspiration er garanteret!

Dato

27.07.2024

Tid

08:00

Sted

Hamburg

Dimex
Messe
Nordstil - Bestillinger afgives i nord

Som det nordlige knudepunkt tiltrækker Nordstil hvert år adskillige købere om bord - det er her den nordtyske detailhandel og mange flere bestiller innovative produkter til deres sortiment. Masser af impulser og et udvalg af produkter, der ikke er andre steder i sigte i norden!

Dato

27.07.2024

Tid

10:00

Sted

Hamborg

Formland
Messe
Vi ses til Formland Autumn

Nordens mest inspirerende design- og interiørmesse 17. - 19. august 2024

Dato

17.08.2024

Tid

09:00

Sted

MCH Messecenter Herning Vardevej 1 7400 Herning

Stockholmsmässan
Messe
Velkommen til Formex

Formex er en messe for dig, der arbejder inden for gave-, boligtekstil- og boligindretningsbranchen eller medierne. Er du køber, dekoratør, designer, stylist eller arkitekt, er du hjertelig velkommen!

Dato

27.08.2024

Tid

09:30

Sted

Mässvägen 1, 125 80 Stockholm

Copyright 2023