Segway-Ninebot lancerer den nye F-serie Ninebot KickScooter med pneumatiske, slangeløse dæk og et FRESH design

Ninebot KickScooter F-serien er udstyret med det stilrene Segway-signaturdesign, tilsat et strejf af friskhed gennem energiske orange nuancer og en forbedret ramme.

30.09.2021

Sponseret

Witt

Ny F-serie, Powered by Segway
Segway-Ninebot, den førende globale producent af mikromobilitetsløsninger, lancerer sin nydesignede F-serie KickScootere. De 10” store pneumatiske, slangeløse dæk og det kraftfulde bremsesystem sikrer en forbedret køreoplevelse samt større sikkerhed og længere levetid.

Vælg det el-løbehjul, der passer dig bedst: F20D, F30D or F40D
Ninebot KickScooter F-serien består af flere forskellige modeller, der giver dig muligheden for at vælge præcis det el-løbehjul, der passer til dine behov.

Alle modellerne er udstyrede med en maksimal hastighed på op til 20 km/t, et slankt farvedisplay, sikkerhedsfunktioner såsom certificerede E-MARK- og Z-MARK-reflekser, LED-lys og en ringeklokke. KickScooterne giver dig valget mellem tre køre-modes og en gå-mode for at kunne tilpasse sig forskellige vejforhold og brugerscenarier. De forskellige modeller tilbyder forskellige valgmuligheder inden for rækkevidde på en enkelt opladning (F20D op til 20 km; F30D op til 30 km og F40D op til 40 km) samt forskellige motoreffekter og bedre egenskaber i forbindelse med stigninger.

Øvrige features og specifikationer
Ninebot KickScooter F-serien er udstyret med et bremsehåndtag, der styrer både den elektroniske bremse (forhjul) og skivebremsen (baghjul), herved sikres en effektiv, stabil og sikker opbremsning. Derudover sikrer Segways miljøvenlige energigenvindingssystem, at ingen strøm går til spilde, og Smart Battery Management-systemet (BMS) holder et vågent øje med batteriets ydeevne og holdbarhed. Sidst men ikke mindst er batteriet placeret i fodstøtten for et lavt tyngdepunkt, hvilket bidrager til forbedret kørestabilitet samt sikkerhed.

10” store dæk
Ninebot KickScooter F-serien bruger 10” store dæk, som absorberer stød og forbedrer køreoplevelsen betydeligt med større komfort og stabilitet. Alle tre modeller har unikke slangeløse pneumatiske dæk med et ekstra gelélag på indersiden, hvilket reducerer risikoen for punkteringer betydeligt.  

Om Segway-Ninebot
Med missionen om at "forenkle menneskers bevægelse, samt at gøre livet mere bekvemt og interessant", har Segway-Ninebot haft stort fokus på servicerobotter og intelligent kort-distance transport. Med verdensberømt intellektuel ejendomsret udvikler og forbedrer Segway-Ninebot løbende sine produkter for derved at kunne tilbyde nye mikromobilitetsløsninger i storbyer rundt om i verden. For mere information, besøg www.segway.com.

SEGWAY og Segway ‘flyguy’-logoet er registrerede varemærker af Segway Inc. Varemærker, der ikke ejes af Segway, tilhører deres respektive ejere som angivet.

Vejledende udsalgspriser:

  • F20D: DKK 3.499,-
  • F30D: DKK 4.499,-
  • F40D: DKK 4.999,-

Link til highres. billeder: https://we.tl/t-zSi5BsxPIL
Link til YouTube-video: https://www.youtube.com/watch?v=UijOzn-gs7k&t=11s

For yderligere info kontaktes:

Mikkel Pedersen
Product manager
Mail: mpe@witt.dk
Tlf: +45 21 66 79 45

Mere fra...

01.03.2024Witt

Sponseret

Den kabelfrie robotplæneklipper Segway Navimow har fået en prisvenlig lillebror

31.01.2024Witt

Sponseret

Smagen af dit vand påvirker din kaffe

11.01.2024Witt

Sponseret

by KlipKlap præsenterer endnu et multifunktionelt børnemøbel – KK Play Fold

09.01.2024Witt

Sponseret

Witt overtager distributionen af BRITAs effektive vandfilterkander

13.12.2023Witt

Sponseret

Witt køber etableret virksomhed i sportsbranchen

23.11.2023Witt

Sponseret

Witt Hvidevarer A/S har fået en BJØRN i sortiment

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023