SINGLES – flirten fortsætter

Zone Denmarks nye kollektion SINGLES har med insisterende charme indtaget kategorien for design- og boligindretning. Her lander produkterne enkeltvis i butikker og webshops, hvor de fanger designelskeres opmærksomhed med innovative bud på kendte brugsting

SINGLES: Singles er brugsting, du troede, du kendte, men som i hænderne på talentfulde designere har fået nye betagende former.

Der er flirt i luften, når en ny SINGLES rammer butikkerne. Ledsaget af direkte kommunikation lancerer Zone Denmark innovative og overbevisende designs under navnet SINGLES – for produkterne skal kunne indtage scenen alene, uden at de nødvendigvis skal indgå i en serie. 

Designkicks

SINGLES-kollektionen er Zone Denmarks kreative legeplads. Her møder du resultatet af anerkendte danske designere leg med det velkendte. Og nu er en ny kollektion klar til at charmere sig ind på alle, der holder af design, som ikke bare fungerer, men også byder på en finurlig, visuel oplevelse. Og det er ikke gået ubemærket hen ..

Den hidtil vigtigste award

Selvom priserne er regnet ned over Zone Denmark i de seneste år, har brandet fået yderligere tre awards, der har vakt særlig glæde. Alle er tildelt af German Design Council, der i 2019 gav det danske brand en ”special mention” i kategorien Kitchen & Household Appliances. Herefter blev Zone Denmark udpeget til at modtage den prestigefyldte specialpris “Brand Innovation of the Year”, der gives for stærk og innovativ brand management. Senest er SINGLES-kollektionen så præmieret med en German Design Award 2020 i kategorien ’Excellent Product Design – Kitchen’. Og så er det svært at få armene ned.

Så flirten fortsætter i SS 2020. I den nye kollektion lokker lækre designs med nye farver og overraskende formgivning af produkter til bl.a. borddækningen.

Design: VE2

Forhandles af førende isenkræmmere, webshops, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker og på www.zonedenmark.dk. Hent mere information om produkter eller nærmeste hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Om SINGLES

SINGLES er en kollektion af flirtende design, skabt af Zone Denmark i samarbejde med innovative danske designere. Det er nyfortolkninger af velkendte produkter, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – hvor de vil charmere sig ind hos dig, der elsker stærkt og forførende design.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023