Singles termokop - helt varm indeni

De nye Singles termokopper fra Zone Denmark er i et let og indbydende design, der ikke brænder fingrene. Fås i 7 farver.

Zone Singles termokop.

Rene og elegante linjer kendetegner de nye Singles termokopper fra Zone Denmark, skabt af den prisvindende designertrio VE2.

Om det er i eget eller andres gode selskab, er der ikke noget hyggeligere end en kop varm te, kaffe eller chokolade. Og med de nye termokopper fra Zone Denmarks Singles kollektion kan man nyde den uden at brænde fingrene.

Designet er ultra enkelt, og selvom kopperne fremstår lette, har designertrioen VE2 formået at få plads til et isolerende hulrum i sider og bund. Det sikrer, at indholdet forbliver varmt længst muligt, mens ydersiden blot er lun og behagelig at holde om.

Termokopperne kan stables to og to og fås i et væld af skønne farver: White, Biscuit, Honey, Ink, Mud, Soil og Sky. Leveres i sæt med to kopper. 

Termokopperne er del af Zone Denmarks nye sortiment Singles. Det er velkendte produkter i et nyfortolket design, der ikke er sat i verden for at imponere, men for at invitere. Singles rammer butikkerne i farverige dryp – én ad gangen – til glæde for alle, der elsker godt og gennemtænkt design. 

Forhandles af førende isenkræmmere, stormagasiner og design- og livsstilsbutikker. Nærmeste forhandler oplyses hos Zone Denmark på tlf. 89 28 13 00.

Mere fra...

23.05.2024F&H Group A/S

Sponseret

Designklassiker fra Rosti fylder 70 år

29.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Nyd sommeren med god stil fra Luigi Bormioli

26.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Kunsten at dække et indbydende bord

19.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Unikke stentøjskrus fra Villa Styles

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Formfuldendte forårsnyheder fra BITZ

18.04.2024F&H Group A/S

Sponseret

Klassisk køkkenæstetik fra Södahl

Hold dig opdateret med designbase.dk

Bliv en del af design- og interiørbranchens eksklusive fællesskab. Få indsigt i de nyeste produkter, trends og tendenser, spændende interviews, temaer, unikke jobtilbud og spændende events.

Copyright 2023